Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Airen Mylene neemt een stap terug na een heftige periode: ‘Ik besefte: dit gaat niet goed’

Airen Mylene neemt een stap terug na een heftige periode: ‘Ik besefte: dit gaat niet goed’

Airen Mylene neemt een stap terug na een heftige periode: ‘Ik besefte: dit gaat niet goed’

Airen Mylene heeft een heftige periode achter de rug. In een interview met Weekend vertelt de presentatrice dat haar vriend Taeke Taekema voor 5 weken voor een werktrip in Japan was. Airen moest de zorg van haar zoontje op zich nemen en voor Shownieuws veel werken. Uiteindelijk werd het de presentatrice iets teveel. 

Lastige periode

In de tijd dat vriend Taeke Taekema in het buitenland was, gebeurde er veel bij Airen Mylene thuis. “In die tijd overleed onze hond en werd mijn moeder ziek door onze kleinste, die een virus had. Ik was alleen en moest óók nog werken.” Airen’s zoontje had drie weken lang veel last van koorts. Haar moeder probeerde Airen te helpen met de opvoeding en het huishouden, maar werd zelf ook ziek.

Al met al een stressvolle periode, waarin de presentatrice ook nog eens gewoon moest werken. Op die momenten was haar moeder de oppas voor haar twee kleine zoontjes. Maar het vele oppassen viel haar moeder zwaar. “Ik probeerde haar te ont­lasten, want het was heel zwaar voor haar. Maar daardoor kon ik míjn rust niet meer pakken.” Om die redenen deed Airen noodgedwongen een stap terug, omdat ze merkte dat het niet goed met haar ging.

Lees ook
Bridget Maasland laat geen traan meer om liefdesverdriet: ‘De dood van Peter heeft me echt veranderd’

Druk in hoofd en oren

De drukte en stress die Airen op dat moment had, zorgde voor druk in haar hoofd en in haar oren.  “Ik besefte: dit gaat niet goed. Ik heb toen een stapje teruggedaan met alles.” Ze moest de afgelopen twee weken verplicht rust nemen, omdat ook zij geveld was door griep. “Ik denk dat alles er toen uit is gekomen,” aldus de presentatrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress