Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Carrie’s oude liefde Aiden keert terug in ‘Sex And The City’-reboot

Carrie’s oude liefde Aiden keert terug in ‘Sex And The City’-reboot

Carrie’s oude liefde Aiden keert terug in ‘Sex And The City’-reboot

Hoe blij we waren toen we hoorden dat er een Sex And The City-reboot aan komt, zo teleurgesteld waren we toen bleek dat personages Samantha en Mr. Big niet in de show te zien zullen zijn. Nu is er goed nieuws: Carrie zal haar oude liefde Aiden wél weer tegenkomen in de reboot. Acteur John Corbett is namelijk aan boord.

Aiden is terug

De acteur vertelde aan de New York Post dat hij in meerdere afleveringen te zien zal zijn. Hoe blij je met dit nieuws bent, hangt er waarschijnlijk vanaf of je voorheen voor #TeamAiden of #TeamBig was. Met Aiden sloeg Carrie twee keer aan het daten, maar zoals we allemaal weten heeft ze Mr. Big, waar ze uiteindelijk voor koos, altijd als haar grote liefde gezien.

And Just Like That…

De reboot van Sex And The City zal And Just Like That… gaan heten. Hoofdrolspeelster Kim Cattrall doet helaas niet mee, dus de serie zal draaien om Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis): drie vrouwen die inmiddels de 50 gepasseerd zijn.

Lees ook
Nooooo: géén Mr. Big in nieuwe ‘Sex and the City’

Mr. Big

Eerder onthulde Page Six dat acteur Chris Noth niet mee zal spelen in het vervolg. Mr. Big was zes seizoenen lang Carrie’s love interest. In de eerste film in 2008 trouwden ze (of deden in ieder geval een dappere poging tot). In de vervolgfilm in 2010 worstelden Carrie en Big met het getrouwde leven, maar probeerden ze toch hun huwelijk te doen slagen. Het lijkt erop dat hen dat 11 jaar later toch niet is gelukt. Chris is niet de enige mannelijke acteur die voor de reboot heeft bedankt, ook David Eigenberg doet niet mee. Hij speelde Steve Brady, de man waar Miranda een kind mee kreeg.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images