Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ai! Douwe Bob maakt zangeres Nina June aan het huilen met seksistische opmerking

Ai! Douwe Bob maakt zangeres Nina June aan het huilen met seksistische opmerking

Ai! Douwe Bob maakt zangeres Nina June aan het huilen met seksistische opmerking

Zangeres Nina June haalde eerder vandaag via Facebook hard uit naar Douwe Bob. De zanger zou zondagavond een lelijke seksistische opmerking tegen haar hebben gemaakt, terwijl ze op bezoek was in zijn kroeg.

Het was niet de eerste keer dat Nina in The Fool Bar van Douwe Bob was. Een paar weken eerder was ze er ook en toen had ze zelfs gezongen, “om het gat dat viel nadat een artiest niet op was komen dagen op te vangen,” vertelt Nina in een post op Facebook die de zangeres inmiddels heeft verwijderd

Afgelopen zondag was ze dus weer in de kroeg, maar deze keer ging het er een stuk minder vriendelijk aan toe. Toen de band nog bezig was het laatste nummer, ging Douwe met de pet rond. “Terwijl ik in mijn tas zocht naar geld, vertelde je mij dat ik ‘moest betalen, met mijn dikke tieten‘.”

Seksisme

Nina vervolgt: “Je zag dat ik geraakt was, maar in plaats van je excuses aan te bieden, riep je ‘dat er in Amsterdam nou eenmaal zo gepraat wordt, en dat als ik daar niet tegen kon, ik maar weg moest wezen naar het boerendorp waar ik vandaan kwam’.” Nina’s tranen sprongen in haar ogen van ‘zoveel hardheid en seksisme’. Bovendien schrijft ze dat niet meer The Fool Bar komt optreden en ook geen excuses meer hoeft.

Door die laatste opmerking liet Douwe Bob zich overigens niet ontmoedigen, hij postte een paar uur geleden reactie en excuses op Facebook:

copyright Facebook Douwe Bob

Nina heeft inmiddels ook op de excuses van Douwe en de commotie rond de hele situatie gereageerd:

copyright Facebook Nina June

Mooi gesproken Nina!

 

Lees ook:

Bron: Metro Nieuws, RTL Boulevard, Telegraaf, Facebook