Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Aha! Dit is het geheim achter Adeles gewichtsverlies!

Aha! Dit is het geheim achter Adeles gewichtsverlies!

Aha! Dit is het geheim achter Adeles gewichtsverlies!

In de nieuwste video van Adele  voor de single ‘Send my love’ is heel duidelijk te zien dat de zangeres flink afgevallen is. En wij weten hoe ze dat geflikt heeft!

Personal Trainer
De Britse zangeres – die naar eigen zeggen een hekel heeft aan de sportschool – nam niet alleen een personal trainer in de arm, maar volgde ook een dieet om een aantal kilo’s kwijt te raken op een gezonde manier.

Plant based
Ze startte met het Sirfood Diet, een voedingsschema dat voornamelijk gebaseerd is op plant-based voedsel. Hierbij kun je denken aan boerenkool, boekweit en peulvruchten. Dit dieet is komen overwaaien uit Hollywood, waar het momenteel razend populair is.

Skinny gene
Het Stirfood Diet schijnt wetenschappelijk onderlegd te zijn en is zo effectief omdat het een groep genen aanspreekt, Sirtuin of SIRT1 genaamd, die het hongergevoel zou onderdrukken. Het wordt dan ook de ‘skinny gene‘ genoemd.

Dus zo heeft Adele die kilo’s verloren! Geen zin in een drastische levensverandering, maar wel die SIRT1 aanzwengelen? Geen probleem. Dat doe je al door groene thee te drinken, of kurkuma en cacaopoeder tot je te nemen. Zo simpel kan het zijn. Nu alleen nog van die nachos mét kaas af proberen te blijven…

Lees ook: