Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Aha! Dit deden de K3’tjes met hun eerste loon

Aha! Dit deden de K3’tjes met hun eerste loon

Aha! Dit deden de K3’tjes met hun eerste loon

Out with the old, in with the new: de ‘nieuwe’ K3’tjes zijn ondertussen al een tijdje succesvol bezig als opvolgsters van onze jeugdidolen. En bij hun goede performance hoort natuurlijk ook een goed loon. Benieuwd wat ze met hun eerste salaris deden? Dat lees je hier!

Sommigen kopen een designertas, anderen boeken een tripje naar Ibiza. Maar dat is niet wat de nieuwe meisjes van K3 met hun eerste loon deden. Wat dan wel? Helaas pindakaas: geen kilo’s chocolade en duizend liter limonade voor de K3’tjes – we gokken dat ze nog niet aan tien miljoen zitten – maar wel een heel verstandige aankoop.

Wij steunen de studenten!!🌈💪🏼💪🏼 @mnmbe

A photo posted by HANNE🗯 (@hannecarry) on

 

Hanne, Klaasje en Marthe besteedden alledrie hun eerste loon aan een tweedehands auto. Helemaal niet spiksplinternieuw dus, maar wel degelijk en verantwoord. Wie zei dat de drie meisjes niet gewoon heel down-to-earth blijven, heeft het dus mis.

Staat er een K3-roadtrip op de planning? We hebben voorlopig nog geen officiële uitnodiging ontvangen om eens mee rond te cruisen, maar we stellen ons wel kandidaat 😉

 

Lees ook:

Bron: flair.be, copyright afbeelding boven artikel: @hannecarry via Instagram