Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Aha: Dáarom was Beyoncé dus niet aanwezig op de Emmy Awards

Aha: Dáarom was Beyoncé dus niet aanwezig op de Emmy Awards

Aha: Dáarom was Beyoncé dus niet aanwezig op de Emmy Awards

De Emmy Awards in Los Angeles waren zondagavond een groot succes en de serie ‘Game of Thrones’ kwam als de grote winnaar uit de bus. Maar er was ook één grote afwezige, namelijk Beyoncé. De zangeres had een plaats op de eerste rij, zou het slotoptreden verzorgen én was genomineerd voor haar ‘Lemonade’ tv-special. Maar Queen Bey was die avond nergens te bespeuren…

De zangeres was genomineerd voor de Emmy voor ‘Outstanding Directing for a Variety Special’ voor haar ‘Lemonade’ tv-special en kon rechtstreeks het podium oplopen. Jammer genoeg verloor de zangeres van ‘Grease: Live’ en ging het beeldje aan haar neus voorbij. Maar ze kon hem toch niet in ontvangst nemen omdat ze er niet was.

Veel celebrities zagen hun kans om de zangeres te ontmoeten dan ook in het water vallen. Maar wat was nu de reden voor Bey’s grote afwezigheid? De zangeres was gewoon ziek en besloot om enkele dagen rust te nemen.

‘Beyoncé got sick and decided to rest her vocal cords before her next tour dates. She just wasn’t feeling up to it, and it’s always a big production for her going anywhere with her team, glam and everything. She was very appreciative of the nominations. She doesn’t want to risk having to cancel any more shows, so she decided to rest,’ vertelde een bron aan Us Weekly.

Want ook Queen Bey kan al eens ziek zijn! Wij wensen haar alvast veel beterschap!

Lees ook: