Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Aftellen: op déze datum keert ‘Boer Zoekt Vrouw’ terug op televisie

Aftellen: op déze datum keert ‘Boer Zoekt Vrouw’ terug op televisie

Aftellen: op déze datum keert ‘Boer Zoekt Vrouw’ terug op televisie

Het ene nare bericht na het andere vliegt ons om de oren. We snakken massaal naar positiviteit. Een beetje gezellige, kneuterige afleiding in welke vorm dan ook is zeer welkom. Boer zoekt vrouw is daar een goed voorbeeld van. Goed nieuws, want het duurt niet héél lang meer voor het datingprogramma terugkeert op de buis.

Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw

Op de officiële Instagrampagina van KRO-NCRV wordt vrijdag bekendgemaakt dat het programma al per 29 augustus om 20:30 uur weer van start gaat. Op die datum begint het programma wederom als vanouds met het voorstellen van de vrijgezelle boeren aan de geselecteerde gelukkige vrouwen.

Lees ook:
Wat lief! BZV’s boerin Steffi vernoemt eerste kindje naar Yvon Jaspers

Echte liefde

Zoals ieder jaar is de presentatie van het programma ook nu weer in handen van Yvon Jaspers. Ze liet eerder dit jaar na de uitzending van de special al weten extra gemotiveerd te zijn om een nieuw seizoen van het gezellige programma te maken. “Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt Vrouw voor echte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al”, aldus yvon.

Succesformule

Dat het programma niet alleen voor vermaak voor de kijker zorgt, bewijst het hoge aantal relaties dat het programma opleverde. Van alle boeren en boerinnen die mee hebben gedaan,  hebben er 85 een vaste relatie. Bij 42 van deze boeren zijn maar liefst 90 kinderen geboren. En daar gaan met de start van dit seizoen vást nog meer gelukkige liefdes aan toegevoegd worden.

 

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress