Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans verbluft door afgevallen Adele: ‘Lijkt wel een koningin met dit kapsel’

Fans verbluft door afgevallen Adele: ‘Lijkt wel een koningin met dit kapsel’

Fans verbluft door afgevallen Adele: ‘Lijkt wel een koningin met dit kapsel’

Adele is weer terug. Of nou ja, het is lang stil geweest rond de zangeres, want echt weggeweest is ze nooit. Maar nu horen en zien we eindelijk weer meer van haar.

En de wereldster ziet er sterker uit dan ooit.

Met haar prachtige chique opgestoken kapsel lijkt ze volgens veel fans op een ‘echte royal’. Queen A, wordt ze ook wel genoemd, knipogend naar Adele’s eigen idool, Beyoncé. Die natuurlijk al zolang Queen B wordt genoemd. Amerikaanse televisiezender CBS zond zondagavond het langverwachte interview van Oprah Winfrey (67) met Adele (33) uit. Want als ze ergens haar verhaal wil doen, is het wel bij Oprah.

Scheiden

Ze vertelt daar open over haar scheiding en privéleven. “Samen met een paar vrienden waren we allerlei vragen uit een tijdschrift aan het beantwoorden. Een van de vragen luidde: ‘Wat is iets dat niemand ooit van je zal weten?’, waarop ik zei: ‘Ik ben echt niet gelukkig, ik leef niet, ik ploeter gewoon door’. Het was de eerste keer dat ik toegegeven had aan mijn vrienden dat ik ongelukkig was. Ze waren echt in shock toen ze dit hoorden”.

Leven gered

“Simon heeft mijn leven gered, hij kwam op het juiste moment in mijn leven en gaf me stabiliteit. Ik was nog zo jong toen en er kwam zoveel op me af, dat hij en Angelo (9) mij op het rechte pad hielden. Anders was ik mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik hou nog steeds van hem, maar ben niet meer verliefd.” Dat laatste kreeg ze maar moeilijk uitgelegd aan haar zoontje Angelo, dat ze deelt met haar ex-man. Na de scheiding vroeg Angelo haar waarom ze niet meer van zijn papa hield. “Dat was heel moeilijk, want het verschil tussen ‘houden van’ en ‘verliefd zijn’ slaat nergens op voor een kind. Er waren zoveel antwoorden die ik hem niet kon geven, omdat hij het niet zou begrijpen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Slanker

Over haar ‘nieuwe figuur’ zegt ze duidelijk: je kunt het eigenlijk nooit goed doen als wereldster. “Mijn lichaam is altijd bekritiseerd, of ik nu voller was of wat slanker. Sommige mensen waren boos dat ik ineens niet meer een grote maat had, ze voelden zich in de steek gelaten. Maar het is niet mijn taak om andere mensen zich goed over hun lijf te laten voelen, dat moet je zelf doen. Ik sport veel, maar ik eet ook veel. Gisteren nog een portie Chinees en de dag ervoor McDonald’s”, lacht ze.

Bron: HLN | Beeld: Brunopress