Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Henny Huisman trekt beerput wéér open: ‘Zó veel affaires heeft Marco Borsato gehad’

Henny Huisman trekt beerput wéér open: ‘Zó veel affaires heeft Marco Borsato gehad’

Henny Huisman trekt beerput wéér open: ‘Zó veel affaires heeft Marco Borsato gehad’

Zaterdagavond schoof Marco Borsato (54) aan bij Linda de Mol (56) om ‘álles’ (of toch niet?) te vertellen over zijn burn-out, de relatie en breuk met Leontine, maar natuurlijk ook zijn vermeende affaires. Het was destijds onder andere Henny Huisman (69) die sommige geruchten en namen van vrouwen bevestigde. Als hij daar deze week live op de radio naar gevraagd, krabbelt de voormalig presentator echter een beetje terug.

Marco en Maan

Wilfred Genee voelt Huisman namelijk eens stevig aan de tand op Radio Veronica, nu Marco weer helemaal hot topic is door zijn comeback en bovenal het veelbesproken interview. Want hoe zit het nu over Borsato zijn slippertje met zijn The Voice-pupil Maan de Steenwinkel? “Ik heb helemaal niks gezegd over Maan. Absoluut niet. Het werd gesuggereerd”, probeert Henny eerst.

Lijst met namen

Toch was het juist de presentator die verklaarde dat hij al “heel lang wist dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld.” Dus kom op Henny, voor de draad ermee, moet Wilfred gedacht hebben. Hij krijgt Henny dan ook tóch zover: “Nou, ja, die naam staat wel op het lijstje van de andere tien ongeveer.” “Tien?”, vraagt Wilfred over het aantal vrouwen waar Marco volgens Henny een scheve schaats zou hebben gereden. “Nou ja, tien, negen of acht, weet ik veel”, lacht Henny, die (nadat hij eerder veel commentaar kreeg op zijn onthullingen) zijn vingers niet opnieuw lijkt te willen branden.

Interview niet gekeken

Hoewel Henny bovengemiddeld geïnteresseerd lijkt in het privéleven van Marco, zat hij afgelopen zaterdag toch niet voor de buis om naar het interview te kijken. “Nee, ik heb het allemaal wel een beetje zijdelings gehoord. Ik weet niet of hij er echt verstandig aan heeft gedaan hoor, als je het zo om je heen hoort.”

‘Goede zanger (en vreemdganger)’

Marco Borsato’s ontrouw kwam voor het grote publiek als donderslag bij heldere hemel, maar voor de mensen in de showbizz was dat anders. Dat beweerde Henny – die Marco in de Soundmixshow ontdekte en wel het één en ander van Borsato’s privéleven zou weten – eerder dit jaar in Party. “Iedereen wist dat hij een vreemdganger was“, aldus Henny, nadat hij in 2020 de namen van Iris Hond, Maan en Marco’s voormalige secretaresse had laten vallen en zei dat er nog meerdere namen zouden volgen. In maart 2020 zei Henny in Weekend: “Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee? Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

Lees ook
Marco en Leontine reageren op verzoeningsgeruchten na foto’s van gezamenlijke ‘logeerpartij’

Heftig jaar

Begin 2020 liet Marco weten te kampen met een burn-out en kort erna werd bekend dat hij en Leontine gingen scheiden na een huwelijk van ruim twintig jaar. Enkele weken geleden kwam Marco na ruim een jaar lang mediastilte terug met een nieuwe single over het verlies van Leontine, om vlak daarna “éénmalig” zijn verhaal te doen bij Linda de Mol. Dat interview heeft hij zaterdag samen met niemand minder dan Leontine gekeken, bij hem thuis op de bank in Alkmaar. Deze week dook er fotobewijs op dat Leontine ook pas de volgende morgen is vertrokken, waarna ze allebei reageerden op verzoeningsgeruchten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress