Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Adele nodigt fan met autisme uit voor een duet

Adele nodigt fan met autisme uit voor een duet

Celebs
Adele nodigt fan met autisme uit voor een duet

Als je naar een concert van Adele gaat, is het laatste wat je verwacht wellicht dat je op het podium belandt met je grote idool om samen een duet te zingen. Maar het overkwam de 12-jarige Emily Tammam toen ze afgelopen week samen met haar vader een concert van Adele bijwoonde in Manchester.

Emily, die lijdt aan ADHD, autisme en het Ehlers-Danlos Syndroom, een bindweefselziekte, had maar één droom: samen zingen met Adele. Die boodschap noteerde ze op een bordje dat ze meenam naar het optreden van Adele in Manchester afgelopen week. Toen de zangeres op het einde van de show het licht liet aandoen om alle bordjes duidelijk te kunnen lezen, was het het bordje van de jonge Emily waar haar oog op viel. Adele twijfelde niet lang en vroeg Emily op het podium te komen om samen met haar Someone Like You te zingen. En dat deed ze fantastisch!

Ook dit schattig jongetje van 6 mocht op het podium komen om zijn favoriete zangeres een bos bloemen cadeau te geven. En hij kreeg er nog een selfie bovenop. Lifegoals!

Shoppen is altijd een goed idee