Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zangeres Adele schaamt zich voor scheiding: ‘Ik was kapot van verdriet’

Zangeres Adele schaamt zich voor scheiding: ‘Ik was kapot van verdriet’

Zangeres Adele schaamt zich voor scheiding: ‘Ik was kapot van verdriet’

Inmiddels is Adele (33) alweer een tijdje gelukkig in de liefde met sportagent Rich Paul (39). Maar toch heeft de scheiding met Simon Konecki er behoorlijk ingehakt bij de zangeres. Adele voelde zich een mislukkeling en schaamde zich hiervoor, vertelt ze in een interview met Rolling Stone.

Verlaten

Een paar jaar geleden is Adele gescheiden van Simon Konecki. Een zware tijd volgde voor de zangeres en ze was erg eenzaam. “Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd het idee gehad dat ik door de andere persoon verlaten zou worden, waardoor ik zelf moest vertrekken of iets aan mezelf moest gaan doen. Nu ik met Rich ben heb ik dat gevoel niet meer, het is een hele fijne, makkelijke en eerlijke relatie. Ik ben niet meer bang om eenzaam te worden”, vertelt Adele, die nog steeds goed bevriend is met ex Simon.

Lees ook
Adele bij Oprah eerlijk over haar scheiding, zoontje en de kilo’s die ze is verloren

Zoontje Angelo

De zangeres vertelt ook over het co-ouderschap over zoon Angelo. “Ja, we hebben natuurlijk de zorg over onze zoon Angelo en daarom wonen we letterlijk bij elkaar om de hoek. Dat vinden we heel belangrijk”, gaat ze verder. Adele kreeg veel negativiteit te voortduren toen de scheiding bekend werd. ”Wat betreft ons huwelijk: ik ben kapot van verdriet geweest toen we besloten te gaan scheiden. Tel daarbij alle meningen van mensen op die vonden dat ik niet genoeg mijn best had gedaan en alleen maar aan mijn carrière dacht. Dat heeft me enorm geraakt, want het tegendeel was waar. En dat zorgde weer voor schaamte bij mij.”

Op zondag 14 november zal er een televisie special te zien zijn met een interview tussen Oprah en Adele. Hierin zal Adele live een aantal nummers ten gehore brengen en vertelt ze Oprah openhartig over haar privéleven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress