Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hello… again! ‘Adele komt met nieuw album’ en wij kunnen niet wachten

Hello… again! ‘Adele komt met nieuw album’ en wij kunnen niet wachten

Hello… again! ‘Adele komt met nieuw album’ en wij kunnen niet wachten

Zo’n beetje de hele wereld houdt van Adele en krijgt geen genoeg van haar muziek. Helaas is het altijd spannend of er nog wel nieuwe muziek – laat staan een tournee – gaat komen. Adele heeft meermaals aangegeven dat haar gezin en een enigszins privé leven op de eerste plaats komen. Bovendien roept ze na iedere tour dat het misschien wel haar laatste is. Toch is er weer een sprankje hoop…

Lees ook
Adele viert 30e verjaardag met Titanic-feest en het is waanzinnig

De pauze is voorbij

Volgens de Britse krant The Sun sluit de zangeres zich deze zomer op om keihard te werken aan een nieuwe album, dat volgend jaar rond kerst moet uitkomen. De meervoudig Grammy-winnares gaat zich toeleggen op het schrijven van nummers, na de lange rustpauze die ze voor zichzelf had ingelast. Dit meldt The Sun.

‘Ze is er klaar voor’

Het is het eerste album dat Adele maakt sinds 2015. Volgens een insider is de hitzangeres er weer helemaal klaar voor: “Ze is terug in Engeland, waar ze wil schrijven. Daarbij hebben meerdere studio muzikanten haar benaderd om samen te werken en heeft ze al het een en ander op papier gezet.”

Familie is alles

Na haar laatste wereldtournee in 2016 maakte Adele bekend ‘er even tussenuit te gaan’. De zangeres is getrouwd en heeft een vijfjarige zoon, aan wie ze haar volle aandacht wilde geven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte