Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Adele viert 30e verjaardag met Titanic-feest en het is waanzinnig

Adele viert 30e verjaardag met Titanic-feest en het is waanzinnig

Adele viert 30e verjaardag met Titanic-feest en het is waanzinnig

Adele vierde afgelopen zaterdag haar dertigste verjaardag. Een mijlpaal die ze uiteraard niet met ‘zomaar’ een feestje wilde vieren. De zangeres gaf een bijzonder feest met Titanic-thema en we moeten eerlijk zeggen: we moesten even twee keer kijken of het nou Rose was op de foto’s, of toch echt Adele.

Lees ook
Hilarisch: zó erg genoot Adele van Beyoncé’s Coachella-optreden

Net als in de film

Adele heeft op Instagram enkele beelden van het spectaculaire feest gedeeld. Op de kiekjes is te zien dat Adele zich de outfit en het kapsel had aangemeten van Rose, het personage dat Kate Winslet speelt in de film uit 1997. Op één van de foto’s poseert ze bovenaan een trap, die bijna identiek lijkt aan de ‘échte’ trap die we vaak voorbij hebben zien komen in de film. Met een klok op de wand erachter en al. Ook zien we hoe Adele samen met haar gasten – allemaal met de bekende witte (maar dit keer gepersonaliseerde) zwemvesten om – danste alsof haar leven ervan afhing. Juist, óók net als in de film dus.

‘Helemaal verrot’

“Dirty 30!”, schrijft de zangeres bij de foto’s. “Ik weet niet wat ik de komende dertig jaar ga doen, want ik ben al zo gezegend met mijn leven tot nu toe.” Haar verjaardagsfeestje noemt ze “de mooiste avond uit mijn leven”. Wel betaalde ze daar de volgende dag een prijs voor. “Ik ben helemaal verrot en denk niet dat ik ooit nog mijn huis uit kom”, zo grapte de 30-jarige.

Klik op de pijltjes opzij om alle beelden te bekijken:

Beeld: Giphy