Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > UPDATE Adam Curry stapt opnieuw in het huwelijksbootje!

UPDATE Adam Curry stapt opnieuw in het huwelijksbootje!

UPDATE Adam Curry stapt opnieuw in het huwelijksbootje!

Adam en zijn Amerikaanse vriendin Tina Snider zouden afgelopen weekend officieel man en vrouw zijn geworden. Of zich verloofd hebben. De verschillende nieuwssites lijken er nog niet helemaal over uit te zijn.

Adam en Tina zijn inmiddels ruim anderhalf jaar samen. Ze ontmoetten elkaar bij het Ronald McDonald Huis in Amerika. Tina is daar hoofd communicatie en Adam steunt het werk van de organisatie al jaren.

“I said YES”

Zo staat er op de site van De Telegraaf te lezen dat het stel getrouwd is, terwijl RTL Boulevard het eerder houdt bij een verloving.

Bij het Twitterbericht zelf is een korte video van het stel te zien, waarop ze hun ringen laten zien. Tina schrijft onder het bericht: “Ik heb ja gezegd” en Adam laten weten dat ook hij hetzelfde heeft gedaan.

Bekijk de video hieronder, wat denk jij?

Het zou het derde huwelijk zijn voor Adam Curry. Eerder was hij ruim twintig jaar getrouwd met Patricia Paay, die onlangs ook zelf opnieuw trouwde, en twee jaar met Micky Hoogendijk.

UPDATE 17:00 UUR
Zojuist is bekend gemaakt dat het officieel gezien helemaal niet mogelijk is dat Adam Curry opnieuw de huwelijksgeloften uitspreekt. Volgens Privé komt dit omdat Adam volgens het huwelijksregister van de Amerikaanse staat Nevada op dit moment nog officieel getrouwd is met Micky Hoogendijk. In hetzelfde huwelijksgerister is de lucky girl met wie Adam getrouwd zou zijn nergens te bekennen. To be continued…

 

Lees ook: