Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is waarom de kinderen van Daphne Deckers haar achternaam hebben

Dit is waarom de kinderen van Daphne Deckers haar achternaam hebben

Dit is waarom de kinderen van Daphne Deckers haar achternaam hebben

Daphne Deckers is voor het programma ‘5 days of Christmas’ te gast bij Kim-Lian van der Meij. Hierin legt Daphne uit waarom haar kinderen niet de achternaam van haar man Richard Krajicek hebben. 

5 days of christmas

Tijdens het programma ontvangt Kim-Lian elke dag een BN’er in haar huis. Samen met de BN’er tovert ze haar huis om tot een kerstparadijs. Als alles klaar is, schuiven vrienden van de BN’ers aan voor een diner en mooie gesprekken. Tijdens het programma wordt er door Kim-Lian gevraagd hoe familie Deckers de feestdagen doorbrengt. ‘Hoe wordt het gevierd in huize… Is het Deckers-Krajicek of Krajicek-Deckers’, vraagt Kim-Liam aan Daphne.’Ja, Krajicek-Deckers is het eigenlijk’, aldus Daphne. Maar we hebben drie Deckers en één Krajicek. Daarmee vertelt ze dat haar kinderen Deckers van hun achternaam heten.

Instagram Post

Daphne kondigt via Instagram aan dat ze meedoet aan het programma. Ze post een foto samen met Kim-Lian en schrijft: ”Ik heb samen met mijn dochter @emmadeckers meegedaan aan het supergezellige kerstprogramma ‘5 Days of Christmas’, gepresenteerd door @kimlianvdmeij 🎄🌟 Morgen om 19.30u bij @net5nl”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Lees ook
Toeval bestaat niet: op déze geweldige manier kwam Daphne Deckers aan haar rol in ‘James Bond’

Bewuste keuze

Normaal gesproken krijgen kinderen de achternaam van hun vader, maar Richard vond het een goed idee om de achternaam van Daphne te gebruiken. Zo vertelt Daphne aan Kim-Lian dat juist haar man Richard met dit idee kwam. Hij zei: ”Er is maar een familie Krajicek in Nederland, zullen we dat niet doen”. Daarnaast wilde de oud-tennisser in eerste instantie dat zijn kinderen een anonieme jeugd konden hebben, al is dat niet helemaal gelukt. Zo zegt Richard: “In de tenniswereld weet iedereen dat hij mijn zoon is. Toen mijn dochter naar de middelbare school ging, kwamen er op de eerste dag al jongens naar haar toe met de vraag of ik haar vader was.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images