Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Aandoenlijk! Cheryl en Liam Payne maken samen kerstkaarten

Aandoenlijk! Cheryl en Liam Payne maken samen kerstkaarten

Aandoenlijk! Cheryl en Liam Payne maken samen kerstkaarten

Als er iets ‘solide relatie’ schreeuwt, is het wel samen kerstkaarten maken. Natuurlijk, je kan je nearest and dearest een kaartje sturen dat jullie samen ondertekenen, maar nog leuker is zelf kerstkaarten maken waar jullie allebei op staan. En dat het dan ook nog grappig is. Cheryl en Liam Payne laten zien hoe het moet.

Het stel is inmiddels een dik jaar samen en verwacht over een paar maanden hun eerste kindje. Reden te meer om deze kerst nog eens uitbundig met twee te vieren, moeten ze gedacht hebben, en ze deelden via Instagram deze hilarische kerstkaarten.

Humbug

Op Cheryl’s Instagram zijn de hoofden van haar en Liam te zien, tegen een winterse achtergrond. Cheryl zegt tegen Liam dat het nog maar een paar dagen te gaan is tot Kerstmis, waarop Liam regeert met “bah, humbug.”

🎄🎅🏼🎁🌨

A photo posted by Cheryl (@cherylofficial) on

Humbug verwijst oorspronkelijk naar een fraudeur of bedrieger, maar wordt in hedendaags taalgebruik zelden op die manier gebruikt. Het woord is vooral bekend geworden door het karakter Ebenezer Scrooge, uit A Christmas Carol van Charles Dickens, die in het verhaal op Kerstmis reageert met “bah! humbug”, implicerend dat Kerstmis een soort onzinnige fraude is. De frase wordt dan ook vaak gebruikt door mensen die niet dol zijn op de kerstdagen en alle hysterie eromheen.

Op Liam’s Instagram is een andere variant van de kerstkaart te zien, misschien een iets meer herkenbare variant voor veel van ons. Hierop zegt Cheryl tegen Liam: “Je hebt geen kerstcadeaus gekocht!” waarop hij reageert: “Sh*t! En dat was het enige wat ik hoefde te doen.” Laten we hopen dat hij het niet echt vergeten is..

👀

A photo posted by Liam Payne (@liampayne) on

Lees ook: