Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > A lady we love: Blake Lively vindt post-baby lichaamsideaal oneerlijk

A lady we love: Blake Lively vindt post-baby lichaamsideaal oneerlijk

A lady we love: Blake Lively vindt post-baby lichaamsideaal oneerlijk

Het lijkt een van de meest onnatuurlijke en onhaalbare trends te zijn in Hollywood: zo snel mogelijk weer in shape zijn na je zwangerschap. Op social media lachen de strakke modellen je slechts drie weken na de bevalling weer in bikini tegemoet. Actrice Blake Lively spreekt zich nu uit over dit verontrustende fenomeen.

Heel veel trainen
Voor haar nieuwste bioscoopfilm, ‘The Shallows’, moest de actrice verschillende scènes in bikini opnemen, en dit was na de bevalling van haar nu 2-jarige dochtertje James. ‘Ik moest heel veel trainen voor de film om fysiek goed in vorm te komen, en dit was acht maanden nadat ik een baby had gekregen,’ vertelt Blake.

Maatschappelijke druk
De actrice, die momenteel zwanger is van haar tweede kindje, laat echter weten dat ze zo hard en veel trainen na een bevalling niet normaal vindt. ‘Ik vind het heel oneerlijk,’ vertelt ze over de maatschappelijke druk op vrouwen om bijna direct na je zwangerschap weer in vorm te zijn. ‘Een vrouwenlichaam na een geboorte is van zichzelf al geweldig’, laat de actrice weten. ‘Je hoeft niet direct op een Victoria’s Secret model te lijken, want je hebt een geweldige prestatie verricht. Een echt mens ter wereld brengen… Dát zou juist gevierd moeten worden.’

Bekijk hieronder de trailer van ‘The Shallows’, die nieuwste film van Blake Lively.

Bron: Vogue

Lees ook: