Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > 9x waarom we na aflevering 11 van ‘Temptation Island’ al onze hoop in de liefde zijn verloren

9x waarom we na aflevering 11 van ‘Temptation Island’ al onze hoop in de liefde zijn verloren

Celebs
9x waarom we na aflevering 11 van ‘Temptation Island’ al onze hoop in de liefde zijn verloren

Ein-de-lijk was het zo ver: The Grand Finale van Temptation Island.  Wij zaten aan de buis gekluisterd als een stel peuters tijdens de Teletubbies.

Lees ook: De beste films bij liefdesverdriet

  1. Jefferson heeft foutjes gemaakt, maar Lize is veel erger. Ze greep echt álles aan om met Ken het bed in te duiken. Waarom zagen we dat niet eerder? Jefferson, we stand by your side.
  2. HAHAHA! Jefferson noemt Ken een neppe Justin Bieber.
  3. Merijn zegt precies waar het op staat. En Lisa zegt… niets. Tsja, het heeft ook geen zin meer om in haar rol te kruipen: ze is al door de mand gevallen. Wat had ze dan verwacht? Het is een tv-programma, dus ja: je bent gefilmd.
  4. Pommeline en Merijn zijn best cute samen! En blijkbaar zijn ze ook echt een stel geworden, want de twee hebben gisteren hun relatiestatus op Facebook aangepast.
  5. Wat een taboedoorbrekend programma, eigenlijk. Het zijn niet alleen de bad guys die vreemdgaan, de vrouwen doen net zo hard mee.
  6. Bah, wat is Herbert een lul! Hij was al wel in onze achting gedaald, maar dat hij zó erg is… We hopen bijna dat Jolien het met Karim heeft gedaan. Dat verdient hij. Jolien, please, laat hem erin stikken.
  7. OMG, het is echt gebeurd: alle relaties zijn kapot. Daar gaat ons laatste sprankje hoop in de liefde.
  8. Alhoewel: we geven Rosanna en Niels nog wel een kansje.
  9. Neeeee, nog maar één aflevering…

Lees ook:

 

 

Shoppen is altijd een goed idee