Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > 5 feitjes die jij nog níet wist over deze Nederlandse sterren

5 feitjes die jij nog níet wist over deze Nederlandse sterren

5 feitjes die jij nog níet wist over deze Nederlandse sterren

Via social media delen onze BN’ers veel met hun fans. Toch zijn er nog altijd kleine ‘geheimpjes’ die de sterren verborgen dénken te houden.

Flair met Story

Story onthult deze geheimpjes speciaal voor jou:

Nicolette van Dam had net als Doutzen Kroes een internationale carrière kunnen hebben. Op jonge leeftijd kreeg zij van de beroemde couturier Valentino het aanbod om voor hem modeshows te lopen. Maar Nicolette sloeg het aanbod af.

Linda de Mol wist al van jongs af aan dat ze voor de televisie wilde werken. Die droom is uitgekomen, maar slechts weinigen weten dat Linda al op 12-jarige leeftijd haar presentatiedebuut maakte met het programma Wat je zegt, ben je zelf.

Wat is het geheim dat Frans Bauer nooit op het podium transpireert? In zijn woning heeft hij een ‘zweethok’ ingericht waar het, zodra hij daar sport, altijd 38 graden is. Met als gevolg dat hij nooit zweet.

Wie denkt dat Marco Borsato altijd voor volle zalen heeft gestaan, heeft het mis. Ook na zijn overwinning in de Soundmixshow duurde het lange tijd voordat het publiek zijn platen wilde kopen. Zelfs voor een gratis concert op de Huishoudbeurs kwamen slechts drie (!) mensen af.

Herinner jij je ook nog de spraakmakende breuk tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau?
Wat men niet weet, is dat zij destijds sámen naar de beruchte uitzending van RTL Boulevard keken toen daar de bewakingscamerabeelden van een in de parkeergarage zoenende Wesley Sneijder met Yolanthe uitgezonden. Het werd een avond met grote gevolgen…

Wat weet jij van de BN’ers?

Wat weet jij van de Nederlandse sterren? Doe de test met de Story quiz! Ga naar: www.story.nl/quiz

Lees ook:

Yolanthe vertelt openhartig over vreemdgaan

Nicolette van Dam over gezinsuitbreiding

Ha! Jan Smit krijgt op zijn kop van Sinterklaas

Dit bericht is aangeboden door weekblad Story.