Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Déze 3FM-dj’s komen dit jaar in het Glazen Huis!

Déze 3FM-dj’s komen dit jaar in het Glazen Huis!

Déze 3FM-dj’s komen dit jaar in het Glazen Huis!

Ook dit jaar wordt het Glazen Huis weer opgebouwd, en proberen de dj’s van radiostation 3FM zo veel mogelijk geld voor het goede doel te verzamelen. Zojuist zijn de dj’s die opgesloten gaan worden bekend gemaakt en het zijn Domien Verschuuren en Frank van der Lende. Én een kat. Echt waar!

Spannender
Het Glazen Huis komt in Breda te staan dit jaar, maar dit keer zijn er wél twee dingen die anders dan anders gaan. Er worden voor het eerst maar twee dj’s opgesloten in het Glazen Huis, en het is tevens de eerste keer dat er een huisdier mee naar binnen mag. “We maken het spannender”, vertelt Eva Koreman van 3FM. “We willen vernieuwen met Serious Request. Daarom doen we het dit jaar anders.”

Rode Kruis
Het Glazen Huis wordt ieder jaar opgebouwd in het kader van Serious Request, waarmee er geld wordt opgehaald voor een goed doel. Het Rode Kruis is ditmaal het goede doel waar aandacht op gevestigd wordt. Mensen kunnen zelf allerlei acties verzinnen om geld te verzamelen, nummers aanvragen die ter betaling gedraaid worden op de radio en op items bieden tijdens verschillende veilingen. Domien en Frank zetten zich in voor kinderen die sterven aan longontsteking, wat de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van vijf jaar en jonger is.

Het is niet de eerste keer dat het Glazen Huis in Breda staat, want in 2008 stond het daar ook al. Domien plaatste een foto op Instagram, waarbij hij schrijft zeer vereerd te zijn!

Ook Frank plaatste een tweet!

Bron: Glamour, RTl Boulevard, Twitter.

Lees ook: