Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze 3FM-dj neemt ochtendshow over van Giel Beelen

Deze 3FM-dj neemt ochtendshow over van Giel Beelen

Deze 3FM-dj neemt ochtendshow over van Giel Beelen

Giel Beelen kondigde eerder al aan dat hij na twaalf jaar genoeg heeft van de ochtendshow en dat hij graag andere wegen zou inslaan. Radiozender 3FM ging dus op zoek naar een waardige vervanger en vond die in DJ Domien Verschuuren. 

De wissel van beide heren zou deze namiddag officieel bekend gemaakt worden, schrijft het AD. Dan zal de radiozender zijn nieuwe programmering namelijk presenteren. De 28-jarige Domien Verschuuren presenteert momenteel een dagelijks avondprogramma maar zou bereid zijn om naar de ochtend te verschuiven. Hij zou vanaf begin volgend jaar dus te horen zijn in de populaire ochtendshow.

Copyright: Hollandse Hoogte

Giel Beelen vertelde in september dat hij na 12 jaar vroeg opstaan, zin heeft in iets nieuw. Hij zou zich namelijk meer willen gaan bezighouden met het zoeken en binnenhalen van nieuw talent. “Ik wil ook meer doen met livemuziek en dieper ingaan op de verhalen van muzikanten,” zei hij eerder al. Giel poste deze ochtend ook zelf een foto op Instagram waarin hij aankondigde dat het zijn laatste week bij 3FM was.

Volgens sommigen zou ook het gedrag van de radio-dj de reden voor zijn vertrek zijn. Hij deed vele luisteraars meermaals de wenkbrauwen fronsen door zijn uitspraken en dit zou voor een daling van de luistercijfers gezorgd hebben. Volgens anderen heeft zijn vertrek vermoedelijk eerder te maken met de verjonging van de zender dan met Beelen’s afnemende populariteit.

Lees ook: