Je bent hier: Home > Celebs > Hoe de 20-jarige dochter van Jan Peter Balkenende er nu uitziet

Hoe de 20-jarige dochter van Jan Peter Balkenende er nu uitziet

Celebs
Hoe de 20-jarige dochter van Jan Peter Balkenende er nu uitziet

In 1996 trouwde Jan Peter Balkenende met juriste Bianca Hoogendijk. Samen kregen ze dochter Amelie in 1999. Dat betekent dat hun dochter drie jaar was toen Jan Peter minister president werd van het Balkenende I-kabinet. Maar hoe ziet Amelie er eigenlijk uit?

Bianca Hoogendijk is de eerste Nederlandse vrouw van een minister-president die haar eigen naam bleef gebruiken en Amelie neemt er een voorbeeld aan. Hoewel ze nog maar 20 jaar is, gebruikt ze in het dagelijks leven de naam Hoogendijk in plaats van Balkenende.

Amelie Hoogendijk

Amelie zou haar achternaam veranderd hebben, omdat ze liever niet alleen maar gezien wil worden als ‘dochter van’, zo schrijft Welingelichte Kringen. Daarom heeft ze de achternaam van haar moeder aangenomen. Hoogendijk it is, dus.

Lees ook
Waylon heeft al een zoon en zó ziet de 16-jarige jongen eruit

Nieuwe foto’s

Terwijl we voornamelijk de foto’s kennen van het schattige meisje op de arm van haar vader uit de tijd dat hij premier was, is Amelie inmiddels uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw. Hieronder kun je bekijken hoe ze er nu uitziet. Vind jij dat ze op haar vader lijkt?

Amelie in 2008 met haar vader:

Balkenende dochter 2008

Amelie nu:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte, Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee