Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rossana Kluivert stelt op aanraden van doktoren TLC-serie uit

Rossana Kluivert stelt op aanraden van doktoren TLC-serie uit

Rossana Kluivert stelt op aanraden van doktoren TLC-serie uit

Artsen hebben Rossana Kluivert afgeraden naar Curaçao te reizen voor opnames van haar reallifeserie op TLC. In mei ging ze in Barcelona onder het mes nadat borstkanker bij haar werd geconstateerd.

Lees ook: Shane Kluivert verovert alle harten tijdens tv-debuut RTL Late Night

De doktoren van Rossana vinden het niet verstandig om bestraling uit te stellen, schrijft ze op Instagram. De opnames worden daarom uitgesteld.

Kluivert Dog Rescue Center

De vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert zou in de TLC-serie Kluivert Dog Rescue Center straathonden op Curaçao redden. “Ik zou eigenlijk naar Curaçao afreizen om mijn droom op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit Nederland, België en Curaçao. Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik. Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken.”

Rossana zet zich al meer dan tien jaar in voor het welzijn van straathonden. Ze wil met hulp van familie, vrienden en de eilandbewoners een eigen hondenopvang op Curaçao opzetten.

Hi lieverds, Ik stuur even langs deze weg een berichtje want ik ben erg dankbaar voor alle berichtjes,kaarten en dus heel veel liefde ❤.Op dit moment zou ik eigenlijk naar Curacao afreizen om mijn droom @kluivertdogrescuecenter op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit #nederland #belgie en #curacao Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik … 😬Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken want dankbaar dat de doktoren zo goed op mij letten .Wel kreeg ik nog een paar dagen om heerlijk met de jongste te zwemmen,snorkelen en zoveel mogelijk ijsjes eten als ik maar kan😏🎉ik wil @tlcnl die alles vastlegt op curacao ook bedanken voor het geduld en wil dan ook zodra ik groen licht krijg om naar curacao te gaan jullie allemaal laten zien hoe we iets wat zo verdrietig is ( hondenleed ) om kunnen zetten naar iets waar de honden en wij als mensen blij van worden en hoop dat er in de herfst al van start kan worden gegaan met sterillisatie , educatie en opvang voor de gewonde dieren. Samen zijn we sterk dus ben ervan overtuigd dat het met jullie hulp gaat lukken 🍀🏆#info op de website

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.