Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spannende dag voor gezin Chantal Bles

Spannende dag voor gezin Chantal Bles

Spannende dag voor gezin Chantal Bles

Styliste Chantal Bles maakte onlangs bekend dat er bij haar dochtertje Jada (2) een tumor met uitzaaiingen is geconstateerd. Waar de tumor precies zit is niet bekend, maar haar man Robert Doornbos laat op Instagram weten dat het meisje vandaag onder het mes gaat.

Lees ook: Chantal Bles dankbaar voor alle steunbetuigingen voor ernstig zieke dochtertje

“Dit is de grote dag”, schrijft hij op Instagram bij een foto van zijn dochtertje. Op de foto is te zien hoe Jada de OK wordt binnengebracht.

Erg ziek

Chantal bracht het nieuws van haar zieke dochtertje eerder ook al op Instagram. In een emotioneel bericht liet ze weten dat er twee maanden geleden bij Jada een grote tumor met uitzaaiingen is geconstateerd. “Sommige van jullie weten het, maar velen ook nog niet… Lang hebben jullie geen leven gezien op mijn pagina”, begon ze haar post. “Dit komt omdat ons leven stilstond. Helaas zijn de geruchten waar en is ons kleine prinsesje Jada erg ziek. Ongeveer twee maanden geleden is er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen.”

Samen vechten

Jada wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. “We zijn in de beste handen en vechten samen met een traan en een lach.” Waar de tumor zich bevindt, laat Chantal in het midden. Ook worden geen uitspraken gedaan over de vooruitzichten van het meisje. We wensen Chantal, Robert en hun geliefden ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

A post shared by RobertDoornbos (@robertdoornbos) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Redactie Libelle | Beeld: Instagram