Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk vervangt Douwe Bob in The Voice Kids

Anouk vervangt Douwe Bob in The Voice Kids

Celebs
Anouk vervangt Douwe Bob in The Voice Kids

Anouk coacht volgend jaar niet alleen de volwassen deelnemers van The Voice, ze gaat ook kinderen met gouden keeltjes begeleiden. De zangeres neemt plaats op de rode stoel van Douwe Bob. Dat is vrijdag bekendgemaakt tijdens de finale van The Voice Kids.

Lees ook: Anouk deelt prachtige foto van haar oudste dochter

Douwe Bob, die dit seizoen zijn debuut maakte als coach, gaat zich de komende tijd richten op zijn eigen muzikale projecten. De singer-songwriter neemt tijdelijk afscheid van de talentenjacht voor kinderen.

“Ik vond het zijn van coach afgelopen jaar echt een cadeautje. De kinderen zijn zo vertederend en zingen ontzettend goed”, blikt Douwe Bob terug. “Ik ben een aantal keer vol in mijn hart geraakt. Als er tijd voor is, hoop ik weer terug te keren als coach, want dit is echt een erebaan.”

Een leuke afwisseling

Anouk denkt dat The Voice of Holland en The Voice Kids “een leuke afwisseling” vormen. “Het is toch wel spannend om nu met kinderen te gaan werken, na al die jaren bij de ‘grotemensen-Voice’.”

Begin volgend jaar is Anouk te zien als coach in The Voice Kids. Ook Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato zitten dan weer op de draaiende stoelen.

Bron en foto: ANP

Shoppen is altijd een goed idee