Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > 10 dingen die je moet weten over prins Harry’s vriendinnetje Meghan Markle

10 dingen die je moet weten over prins Harry’s vriendinnetje Meghan Markle

10 dingen die je moet weten over prins Harry’s vriendinnetje Meghan Markle

Het Britse koningshuis staat sinds vorige week op z’n kop door de vermoedelijke nieuwe vriendin van prins Harry. De De 32-jarige prins zou momenteel aan het daten zijn met actrice Meghan Markle, die je misschien wel kent als Rachel uit Suits. Beide sterren hebben de relatie nog niet officieel bevestigd, maar bronnen uit hun omgeving zouden hun mond al enkele keren hebben voorbijgepraat. Moest jij de voorbije dagen onder een rots geleefd hebben en totaal geen idee hebben over wie we nu juist praten, dan helpen wij jou even uit de nood. Wij zetten alvast x dingen die je moet weten over Meghan Markle op een rijtje. 

 • Meghan heeft Nederlandse roots. Nuja, halve roots. Haar vader is half Nederlands, half Iers en haar moeder is Afro-Amerikaans. Moest de actrice later kinderen krijgen met de prins, komt daar dus ook nog eens Brits bij.
 • Meghan heeft een master in Drama én in International Relations. Geen domme actrice dus.
 • Meghan heeft een hart van goud en doet veel aan liefdadigheidswerk. Zo strijdt ze als ambassadrice bij de Verenigde naties voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen en daarvoor trok ze enkele weken geleden nog naar een vluchtelingenkamp in Ghana. Net zoals prins Harry, die dit jaar nog naar Malawi ging voor het helpen verplaatsen van ruim 250 olifanten naar een opvang voor wilde dieren.

    • Meghan is een grote fan van nude pumps. Net zoals… jup, Kate Middleton. Misschien kunnen ze wel eens schoenen aan elkaar uitlenen?
    • Meghan speelt sinds 2011 een rol in de advocatenserie ‘Suits’. Haar personage Rachel Zane is de juridische medewerkster bij Pearson Hardman. Ze heeft de ambitie om zelf ook advocaat te worden, maar ze heeft last van enorme faalangst. In de serie heeft ze een romantische relatie met Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams.

Back in action with @rickehoffman filming @suits_usa #BTS #suits

Een foto die is geplaatst door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

    • Meghan is net zoals haar Suits-personage een echte fashionista. Naast een eigen lifestyle blog heeft de actrice ook een eigen kledinglijn voor het Canadese warenhuis Reitmann. Kokerrokken, shirts met quotes en ripped jeans,… Meghan weet het allemaal te combineren.
    • Meghan is een echte dogperson. Ze heeft zelf twee honden, Bogart en Guy, die ze uit het asiel geadopteerd heeft.

Happy Sunday 💕 #adoptdontshop

Een foto die is geplaatst door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

    • Ze houdt enorm veel van tennis (rara wie er ook van tennis houdt…) en is bevriend met Serena Williams. Ze probeert ook steeds om enkele matches mee te pikken tijdens haar vrije tijd.
    • Meghan is al eens getrouwd geweest. In 2011 trouwde de actrice met filmproducent Trevor Engelson op het Jamaicaanse strand. Het huwelijk was echter van korte duur want slechts 2 jaar later ging het koppel uit elkaar.
    • Ze houdt van reizen. Haar Instagramaccount staat vol met foto’s van witte stranden, cocktails en leuke uitstapjes. De reisjes naar Londen zijn dan ook hélemaal geen probleem voor haar.

Lees ook: