Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > Zo gaat de batterij van je telefoon langer mee

Zo gaat de batterij van je telefoon langer mee

Zo gaat de batterij van je telefoon langer mee

Zo herkenbaar! Je bent een dagje weg met vrienden, maar je telefoon houdt het iets minder lang vol dan jij doet. En net op het moment dat je ‘m nodig hebt valt-ie uit.

Zo gaat de batterij langer mee

Met deze tips zorg je ervoor dat de batterij van je telefoon voortaan langer meegaat. Yes!

Zorg dat alle apps afgesloten zijn

Wanneer je een app wegdrukt, wil dit niet zeggen dat hij daadwerkelijk is afgesloten. Bij een Android-telefoon houd je de menuknop even ingedrukt en je ziet alle pagina’s die nog open staan. Swipe ze naar de zijkant om ze af te sluiten. Bij een iPhone druk je twee keer op de menuknop om de open pagina’s te zien.

Schermhelderheid omlaag

Dit trucje is zo gedaan. Wanneer je de helderheid van je scherm lager zet, zal de batterij een stuk langer meegaan.

Zet de trilfunctie uit

De trilfunctie kan erg handig zijn, maar blijkt ook veel stroom te verbruiken. Zelfs meer dan de ringtone. Houd het volume van je beltoon zo laag mogelijk.

Wi-Fi , Bluetooth en GPS uitschakelen

Handige tip! Gebruik deze functies echt alleen als je ze nodig hebt. Het zijn namelijk heuse batterijvreters als je ze onnodig aan laat staan. Dus ga je naar buiten en heb je deze functies niet nodig? Uitzetten maar. Net zo gezellig voor je vrienden.

Slechte verbinding?

Heb je een slechte of zelfs geen verbinding, maar ben je toch constant aan het zoeken naar een goed signaal? Dan kun je jouw telefoon beter even op vliegstand zetten. Dit zoeken kost je namelijk veel batterij. Wacht eventjes en zet ‘m weer aan als je op een plek bent waar je wel bereik hebt.

Lees ook: