Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > Ka-ching! Voor déze 5 sterrenbeelden wordt 2021 een financieel goed jaar

Ka-ching! Voor déze 5 sterrenbeelden wordt 2021 een financieel goed jaar

Budget
Ka-ching! Voor déze 5 sterrenbeelden wordt 2021 een financieel goed jaar

Money, money, money – it’s so funny. Als je het hebt, dan. Kun jij wel wat éxtra geld gebruiken in het nieuwe jaar? Misschien heb je geluk, want déze vijf sterrenbeelden gaat het financieel voor de wind in 2021

Kreeft

Iedere keer als jij inlogt op je online bankieren-app, springen de tranen in je ogen. Je staat nog nét niet in rood, maar niet getreurd. Voor de Kreeft wordt 2021 namelijk een financieel goed jaar. Misschien valt het in het begin van het jaar een beetje zwaar, maar naarmate jij je uitgaven op orde krijgt, zal je financiële situatie verbeteren. Zo worden maart en september jouw lucky maanden, want in deze maanden zal er meer geld binnenkomen dan je gewend bent. En nee, dit is niet het moment om jezelf te verwennen met dure schoenen of kleding. Laat het op de bank staan en spaar nóg even flink door. Zo kom jij binnen no time bij je droomspaarrekening én zijn alle kosten afbetaald.

Ram

Dit nieuwe jaar wordt een gunstige periode voor de portemonnee van de Ram. Er zullen hier en daar onverwachte kosten opduiken (zo gaat je wasmachine ineens kapot of  begeeft de televisie het), maar met jouw financiën houd jij jouw hoofd makkelijk boven water. Bovendien krijg jij veel credits van je baas op je werk, dus wie weet zit er in het nieuwe jaar een nieuwe baan met een beter salarisstrookje op je te wachten. Kortom, jij kunt met een glimlach naar jouw gespekte spaarrekening kijken.

Leeuw

Volgend jaar wordt een financieel goed jaar voor de Leeuw. Leeuwen zijn altijd héél goed geweest in sparen. Elk dubbeltje draaien ze om en daar hebben ze nu profijt van. Bovendien wordt jouw werkmentaliteit beloond met promotie op het werk en vinden nieuwe inkomstenbronnen plaats. Daardoor kun je meer uitgeven aan je gezin en vooral jezelf eens trakteren op die mooie schoenen of die gloednieuwe televisie die op je wensenlijstje staat.

Lees ook
Not so happy new year: deze drie sterrenbeelden staat een belabberd 2021 te wachten

Weegschaal

Voor Weegschalen kon het niet snel genoeg 2021 zijn. Dit sterrenbeeld start het jaar namelijk met een flinke boost op het gebied van de geld. Tussen januari en maart en in juni, juli en augustus ziet het er financieel goed uit. Er komt namelijk meer geld binnen dan je gewend bent. Niet alleen omdat je daar hard voor werkt, maar ook omdat je geluk hebt. Wel moet je een klein spaarpotje achter de hand hebben, want je weet maar nooit of er een droger of stofzuiger kapot gaat.

Vissen

Was 2020 niet zo’n heel goed financieel jaar voor jou? Geen zorgen, in 2021 zal dit sterrenbeeld een leuk salarisstrookje krijgen en zal de financiële situatie verbeteren.  Af en toe blijven er obstakels op jouw pad komen die jouw uitgaven verhogen, maar met de juiste money mindset zal dat niet voor (grote) problemen zorgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee