Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > Hebben! Hier scoor je deze week een olijfboom voor slechts vijftien (!) euro

Hebben! Hier scoor je deze week een olijfboom voor slechts vijftien (!) euro

Hebben! Hier scoor je deze week een olijfboom voor slechts vijftien (!) euro

Nu we aan huis gekluisterd zijn, maken we massaal een nóg gezelligere plek van onze eigen omgeving. Kan jouw tuin of balkon nog wel wat groen gebruiken? Snel dan deze week naar Lidl, want bij de budgetsupermarkt vind je een olijfboom voor een prikkie.

Tuin of balkon make-over

Een mooi buitenkleed, gezellige kussens op de stoelen en banken én natuurlijk de nodige planten en bloemen maken van jouw buiten het fijnste plekje dat er is. En hoewel we over een paar weken weer het terras op mogen, is een boekje lezen in eigen tuin ook net zo lekker. Maak er daarom een extra sfeervolle omgeving van, want zeker nu de zon deze week weer volop gaat schijnen, ga je er hoe dan ook nog heel wat uren doorbrengen.

Olijfboom bij Lidl

Wil je de mediterrane sfeer naar je eigen tuin of balkon halen, gezien een vakantie naar een tropisch oord er waarschijnlijk niet in zit deze zomer? Dan heeft Lidl de perfecte aanbieding voor jou. Je vindt er vanaf aanstaande woensdag (20 mei) namelijk een olijfboom in het assortiment, die voor een schijntje over de toonbank gaat. De plant kost bij de budgetsupermarkt slechts 14,99 euro en is maar liefst een meter hoog.

Lees ook
Hét moment om je kamerplanten te verpotten: dit zijn de beste tips

Binnen én buiten

Een olijfboom is een groots liefhebber van warme zonnestralen, dus in de zomer fleurt-ie jouw tuin of balkon in één klap op. De eyecatcher misstaat ook binnen niet en kan met een goede verzorging flink uitgroeien. Een leuk projectje voor nu, toch? Je weet wat je te doen staat: woensdagochtend staan we in de rij bij Lidl om zo’n olijfboom te scoren!

Olijfboom Lidl aanbieding

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, Lidl