Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > Koop die wasmachine!

Koop die wasmachine!

Koop die wasmachine!

Van stapels bankpapieren, rekeningen en bonnetjes wordt niemand echt zen. Met deze tips haal je als een ware Marie Kondo de bezem door je administratie. En waarschijnlijk houd je er nog geld aan over ook!

Koop die wasmachine!

Deze maand lees je in Flair extra veel over slim met geld omgaan en besparen. Deze week: hulp bij je financiële schoonmaak, met vandaag: koop die wasmachine.

Als je in een studentenhuis of woongroep woont, is het best handig om een wasmachine te huren. Je kunt zo lekker met zijn allen voordelig wassen en de reparaties zitten bij de prijs in. Ben je in je eentje, dan is het echt veel slimmer om er één te kopen. Voor de huur betaal je tussen de tien en twintig euro per maand, terwijl je voor vier- à vijfhonderd euro een nieuw apparaat hebt. Een simpel rekensommetje leert dat je na tweeënhalf jaar de huur eruit hebt. En de meeste wasmachines gaan stukken langer mee. Ook voor andere huishoudelijke apparaten geldt dat leasen duur is. Heb je nu geen geld om een wasmachine te kopen, begin dan in ieder geval met sparen.

Budgettips

Kijk elke dag op flairathome.nl voor meer handige budgettips!

Lees en bekijk ook