Je bent hier: Home > Budget > Eens of oneens? ‘Duizend euro of meer uitgeven aan een smartphone is prima’

Eens of oneens? ‘Duizend euro of meer uitgeven aan een smartphone is prima’

Budget
Eens of oneens? ‘Duizend euro of meer uitgeven aan een smartphone is prima’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Duizend euro of meer uitgeven aan een smartphone is prima, je gebruikt ‘m toch 24/7?’.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Geld uitgeven aan een schoonmaker is echt geen overbodige luxe’

stelling smartphone kosten

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Maria: Als je dat ervoor kan én wil betalen, dan wil ik wel enthousiast jouw nieuwe telefoon bekijken. (Ook als hij honderd euro heeft gekost zal ik enthousiast zijn.)

Jil: Moet iedereen zelf weten, maar ik vind het zelf veel te duur voor een apparaat wat je meestal een paar jaar gebruikt.

Mandy: No never nooit, ook al zou ik het kunnen betalen. Zou niet weten waarom ik die nodig zou hebben?
Zelfde als die stomme BKR-registratie. Waarom? Ik vind het onnodig al is het, in mijn situatie, niet eens erg om geregistreerd te zijn (heb geen plannen die gepaard gaan met).

Kimberley: Iedereen moet zelf weten wat hij met zijn geld doet, maar ik vind dat veel te duur. Een goedkoper model voldoet prima voor mij persoonlijk.

Tonneke: Duizend euro vind ik eigenlijk wel een beetje te veel van het goede, maar als ik het had… wie weet!

Greet: Ik koop altijd relatief goedkope toestellen. Ik ben namelijk zeer onhandig! Of dat ding nu honderd of duizend euro kost, dat valt even snel… dan liever een goedkoper toestel!

Leonie: Persoonlijk geen duizend euro. Vind ik te veel geld. Zelf heb ik nu wel Apple-producten, maar deze kosten geen duizend euro, maar gebruik ze nu al langer dan bijvoorbeeld mijn Samsung-producten in het verleden. Dus ergens zit er in de meerprijs wel een langere gebruiksduur.

Simone: Mij niet gezien, zoveel geld voor een smartphone, Ik kan mijn geld dan ook liever aan andere zaken uitgeven zoals uitjes, vakantie et cetera!

Fleur: Ik hou erg van fotograferen en beeld bewerken met mijn iPhone, dus ik ben erg blij met een telefoon met goede camera. Anderzijds doe ik er wél makkelijk vier jaar mee en geef ik weinig uit aan dagjes weg en zo. Het is gewoon net waar iemands prioriteiten liggen…

Cathelijne: Als er geen smartphones onder dat bedrag zouden bestaan, dan misschien. Maar een smartphone van een paar honderd euro kan ook alles wat zo’n gigadure kan. Dus waarom dan extra geld uitgeven? Is het dan een statussymbool, kijk mij nou met m’n dure telefoon?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee