Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > Bioscoophacks die de moeite waard zijn

Bioscoophacks die de moeite waard zijn

Bioscoophacks die de moeite waard zijn

Met alle awards die deze maand worden uitgereikt is de kans groot dat je de komende weken in de bioscoop te vinden bent. Van ons voor jou: bioscoophacks die de moeite waard zijn! Oftewel, lief voor de portemonnee.

Bioscoophacks die de moeite waard zijn

  • Like de bioscopen in jouw buurt op Facebook. Zo mis je geen nieuwtjes als kortingcodes of leuke acties. Ook is een bioscoopkaartje vaak veel goedkoper als je in de ochtend gaat. Een leuk begin van de dag!

 

  • Deze tip werkt niet altijd, maar is wel een goede om te onthouden. Wanneer je de bioscoopzaal betreedt, kijk waar kinderen zitten. Een zitplaatsje achter kids garandeert in elk geval dat je goed zicht hebt op het scherm zonder het achterhoofd van je mede-bioscoopganger te moeten bekijken. Zoals we al schreven, werkt niet altijd. Soms kunnen kinderen nogal erg ehm, enthousiast (luidruchtig!) zijn tijdens een filmuitje.

 

  • Smokkel je sandwich mee de zaal in, in (tromgeroffel) huishoudfolie. Met zakjes of aluminiumfolie zorg je voor geluid in de zaal met het uit uitpakken van je broodje. Chips vervoer je het beste in een lege drinkbeker. Zo heb je geen ritselend graai-geluid van de zak en ook geen kruimels in je tas. Win-win!

 

  • Wie zich volledig wil verliezen in de film, zit uitstekend op de aller-achterste rij. Men zegt dat je daar het beste het geluid ervaart. Op die plek wordt ook altijd het geluid getest door de techniek. Scoor dan natuurlijk wel een plekje pal in het midden, voor het beste zicht.

 

Succes! Heb jij ook een tip?

Lees ook:

 

Bron: hln