Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > Aldi verkoopt dagcrème met kaviaar voor een prikkie

Aldi verkoopt dagcrème met kaviaar voor een prikkie

Budget
Aldi verkoopt dagcrème met kaviaar voor een prikkie

Een dagcrème zorgt ervoor dat je huid soepel en zacht blijft. Hij beschermt je huid tegen uitdroging én veroudering. Het is eenbeauty life safer! Wanneer je ‘m gebruikt? Na het reinigen van je gezicht, zowel ‘s morgens als ‘s avonds. Wil jehigh classvariant? Vanaf volgende week verkoopt Aldi dag- en nachtcrème mét kaviaar.

Kaviaar is behalve een exquise ingrediënt uit de wat chiquere restaurants ook een weldaad voor de huid. Win-win. Plus:  Aldiverkoopt vanaf 21 mei een luxe dag- en nachtcrème met kaviaar.

Scherp prijsje

De crèmes zijn ontwikkeld voor de rijpere huid, bevatten SPF 15 én dus kaviaar. En dat voor de scherpe prijs van €9,99 per crème. Wat wil je nog meer?

Lees ook:
Dol op het uitknijpen van puisten? Hier komt het door

Waarom zijn die viseitjes dan zo goed voor je huid?

Kaviaar zit barstensvol vitaminen, proteïnen en mineralen. Er zit ook veel vitamine A in, dat zorgt voor een gezonde huid en goed zicht. Niet alleen als je het op je huid smeert trouwens, deze vitaminen krijg je ook binnen als je het eet. Als je een vermoeide, ietwat doffe huid hebt (#momlife!), kan een crême met kaviaarextract helpen om het weer een gezonde glow te geven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee