Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Zien: een magische middag met Disney

Zien: een magische middag met Disney

Zien: een magische middag met Disney

Zijn jouw kinderen dol op sprookjes? Dan is de Disney voorleescollectie zeker wat voor jou! Het is een collectie van boeken met zulke mooie verhalen dat je kinderen even helemaal vergeten waar ze zijn. Afgelopen weekend werden er een paar voorleesmiddagen georganiseerd waarbij BN’ers hun favoriete verhaal uit de collectie voorlazen en het was een groot succes! 

Flair en Disneyboeken

De voorleescollectie bestaat uit 10 beroemde Disney verhalen die opnieuw zijn uitgevoerd in een serie prachtige geïllustreerd voorleesboekjes. De Disney voorleescollectie bevat de verhalen: Bambi, Finding Dory, Op zoek naar Nemo, Jungle Boek, The Lion King, Peter Pan, Pinokkio, De kleine Zeemeermin, Sneeuwwitje en de zeven dwergen en Robin Hood.

Dat de tijdloze verhalen nog steeds een groot succes zijn bij kinderen werd afgelopen weekend wel bewezen toen Nicolette van Dam, Tim Douwsma en Kim Lian van der Meij op drie verschillende locaties hun favoriete sprookje voorlazen. Hun jonge publiek was tot het einde geboeid. Nicolette las het verhaal van Finding Dory in Sea Life in Scheveningen, Tim trok volle zalen met Jungle Boek in Dierenpark Amersfoort en Kim Lian zorgde voor een betoverende middag op Paleis Soestdijk met Sneeuwwitje. Bekijk de foto’s van de magische middag hieronder:

Tim Douwsma leest Jungle Boek

Promotie voordeelcollectie Disneyboeken

Tim Douwsma leest Jungle Boek

Promotie voordeelcollectie Disneyboeken

Nicolette van Dam leest Finding Dory

sealife-findingdory-116

Nicolette van Dam leest Finding Dory

sealife-findingdory-039

Kim Lian van der Meij leest Sneeuwwitje

_dsc0229

Kim Lian leest Sneeuwwitje

_dsc0158

Lees ook:

COLUMN Voorlezen

YES! Ook deze Disneyklassiekers worden binnenkort in een nieuw jasje gestoken

De leukste boekentips voor Sinterklaas