Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Bezorg iemand een onvergetelijke dag en ontvang twee digitale tijdschriften cadeau!

Bezorg iemand een onvergetelijke dag en ontvang twee digitale tijdschriften cadeau!

Bezorg iemand een onvergetelijke dag en ontvang twee digitale tijdschriften cadeau!

De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar en doet er alles aan om mensen met een handicap – jong en oud, wie je ook bent en wat je ook graag doet – een onvergetelijke dag te bezorgen. Want een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn.

Marieke Smits (28) is door blijvende bekkeninstabiliteit lichamelijk beperkt.
Een dagje naar het strand met zoontje Jip (nu 3) was daarom lastig. Maar toch mogelijk, dankzij de Zonnebloem.

F18 Zonnebloem-2551_low

Tot in de puntjes verzorgd
Door haar aandoening zijn uitstapjes als deze erg lastig en haast niet te realiseren. Het organiseren van een dagje op stap met haar kindje, kost vaak al zoveel energie dat ze er niet aan begint. Zonnebloem nam dit helemaal uit handen. ‘Alles was tot in de puntjes geregeld, zo stond de speciale rolstoel klaar toen we op het strand aankwamen en in de strandtent was een invalidentoilet;’ vertelt Marieke.

Genieten
Haar zoontje Jip zag die dag voor het eerst de zee en vond het helemaal geweldig. ‘Toen hij de zee zag, rende hij er meteen op af. Daarna heeft hij op het strand naar schelpjes
gezocht. Daar geniet je als moeder toch van?’

F18 Zonnebloem-2531_low

Beleef een geweldige dag
‘Ik gun het andere mensen met een lichamelijke beperking ook om zo’n geweldige dag te beleven. Daarvoor is geld nodig. Ik hoop dat veel mensen de Zonnebloem daarom willen steunen met een donatie.’

Help mee
Wil jij ook iemand een onvergetelijke dag bezorgen? Dat kun je heel gemakkelijk doen door een donatie te doen. En het leuke is dat je zelf twee digitale tijdschriften ontvangt t.w.v. maximaal € 12. Ga dus snel naar Flaironline.nl/dezonnebloem en doneer!

[sm-iframe height=”1200″ src=”https://www.zonnebloem.nl/doneeriframe/flair”]