Je bent hier: Home > Branded content > Win een complete binnendeur make-over t.w.v. €500

Win een complete binnendeur make-over t.w.v. €500

Branded content
Win een complete binnendeur make-over t.w.v. €500

Vorige week lieten we je zien dat een relatief kleine binnendeur make-over een groots effect geeft, met het filmpje van Souraya van Binti Home blog als bewijs. Lijkt dit je ook wel wat? Maak nu kans op compleet nieuw deurbeslag t.w.v. €500!

Flair samen met Intersteel

Als iemand vraagt hoe jouw huis is ingericht, denk je niet zo snel aan de deurkrukken. Terwijl je zo’n vijftien keer per dag een deurklink in je hand hebt. De juiste deurkruk geeft je woning een persoonlijke touch en verdient daarom zeker de aandacht.

Interieurstijl kiezen
Intersteel, fabrikant van deur- en raamkrukken, heeft een uitgebreid assortiment deurkrukken in verschillende woonstijlen, kleuren en materiaalsoorten. Of je nu houdt van Landelijk & Klassiek, Modern & Strak of Vintage & Retro: voor elke interieurstijl is er een passende deurkruk. De producten worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende architecten, maar Intersteel heeft ook een eigen ontwerpteam.

Blogger Souraya maakte een handige video die laat zien hoe makkelijk het is om met een binnendeur make-over een nieuwe uitstraling te creëren. Dit is haar keuze:

Winnen
Wil jij kans maken op compleet nieuw deurbeslag t.w.v. €500? Vul onderstaand formulier in en laat ons weten welk deurbeslag jouw favoriet is. Hier vind je het gehele assortiment. Meedoen kan tot 4 maart.

Intersteel logo

Shoppen is altijd een goed idee