Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Samsung AddWash maakt wassen leuk

Samsung AddWash maakt wassen leuk

Samsung AddWash maakt wassen leuk

Lopen bij jou de stapels was ook op tot ze niet meer in de wasmand passen? Heb jij weinig tijd en wel veel vuile wasjes die gedraaid moeten worden? Dan is de nieuwe wasmachine van Samsung voor jou een échte uitkomst.

Flair samen met Samsung AddWash

kleding toevoegen
Samsung AddWash is nieuw, simpel in gebruik en ontzettend handig. Want met de functie op deze wasmachine kun je snel en eenvoudig een kledingstuk toevoegen wanneer de was al draait en je iets vergeten bent. En heb je een handwasje gedaan? Dan kun je deze was ook heel simpel toevoegen om mee te laten spoelen of enkel te centrifugeren.

sec02_bg01

Op afstand bedienen
Deze wasmachine is een uitkomst voor alle girlbosses en drukbezette vrouwen, want hij is op afstand te bedienen, waar en wanneer je maar wilt. Dus ook net voor die belangrijke meeting op kantoor, kun je zorgen dat er bij thuiskomst schone was op je wacht. En voor die kleine wasjes tussendoor die echt niet kunnen wachten, is er Super Speed Wash, een volledig wasprogramma die jouw was in 59 minuten weer fris laat ruiken.

QSES6102000

Milieuvriendelijk
Door deze wasmachine van Samsung te gebruiken, draag je ook een steentje bij aan een beter milieu, want met de ‘EcoBubble’ functie kun je koud wassen en zo energie besparen.

Getest
10 leden van hettestpanel.nl hebben twee weken de Samsung AddWash wasmachine getest. Zij beoordelen de wasmachine gemiddeld met een 8,9!