Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Waarom samen op vakantie gaan goed is voor je relatie

Waarom samen op vakantie gaan goed is voor je relatie

Waarom samen op vakantie gaan goed is voor je relatie

Een drukke baan en een hectisch gezinsleven zorgen er soms voor dat je op de automatische piloot staat en kan je haast doen vergeten dat je goed voor jezelf en elkaar moet zorgen. Samen op vakantie gaan is goed voor je relatie. 

Flair samen met TUI

Ontstressen
Door de hectiek van alledag kan voldoende aandacht voor je partner er weleens bij inschieten. Op vakantie kun je het drukke leven van je afschudden, ontstressen en je volledig op elkaar richten. Je hebt minder stress, minder dingen om je zorgen over te maken en dus heb je in je hoofd meer ruimte voor leuke dingen en elkaar. Vaak bedenk je op vakantie hoe leuk jullie het samen hebben en kun je elkaar weer ‘helemaal terug vinden’.

Onderzoeksweetjes
Uit onderzoek van onderzoeksbureau Ipsos in opdracht van TUI, blijkt dat de meeste stellen verliefder terugkomen van vakantie. 1 op de 5 vakantiegangers tussen de 34-54 jaar geeft aan dat ze hun partner weer hebben teruggevonden tijdens een vakantie. Daarnaast voelen ze zich weer helemaal opgeladen. Ook worden er op vakantie vaak grote beslissingen genomen zoals het ten huwelijk vragen van de partner, (nog) een kindje krijgen of het kopen van een huis. Benieuwd naar alle resultaten? Je vindt het onderzoek hier.

1 op de vijf vakantiegangers geeft aan dat een vakantie hun relatie weer de juiste boost geeft

Weet je nog?
Door samen een reis te maken, bouwen jullie automatisch aan een nog sterkere band. Je verzamelt nieuwe, gedeelde herinneringen waar je het jaren later nog steeds over hebt. Eenmaal thuis hebben jullie een voorraad foto’s, herinneringen en binnenpretjes die de relatie nog specialer maakt.

Toe aan TUI
Toe aan vakantie? Door jouw leukste / mooiste / grappigste vakantieherinnering met ons te delen en te vertellen met wie jij een nieuwe vakantieherinnering wilt maken, maak je kans op een last minute van TUI! Hier kun je meedoen.