Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Vijf tips om je dag goed te beginnen

Vijf tips om je dag goed te beginnen

Vijf tips om je dag goed te beginnen

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor een nieuwe dag. Breng onderstaande tips in praktijk en je zult merken dat je de rest van de dag fluitend doorkomt. 

Flair samen met Arla skyr

Ga sporten
Naar je werk fietsen, de hond uitlaten of een baantje trekken voordat je aan de dag begint: het zorgt ervoor dat je meer energie hebt en je de hele dag fitter voelt. Geen smoesjes, maar gewoon bewegen dus.

Geniet van de buitenlucht
Drink dat eerste kopje thee eens in je tuin in plaats van op de bank. Frisse lucht is namelijk goed voor je hersenen. Adem diep in en geniet van de zonnestralen op je huid. De vitamine D die je zo binnenkrijgt, zal je een stuk vrolijker maken.

Luister naar muziek
Heb je een wekkerradio? Zet deze dan op een zender met vrolijke nummers en laat ‘m eens wat langer aan staan als je je bed uit moet. Muziek maakt namelijk een bepaalde emotie los die ervoor zorgt dat zekere herinneringen boven komen. Wedden dat je de rest van de dag dat vrolijke deuntje in je hoofd hebt?

Begin met positieve gedachten
Denk aan de positieve dingen van de dag die gaan komen, in plaats van te balen dat je je bed uit moet en de hele dag moet werken. Het lekkere weer, dat etentje met een vriendin of dat je mag samenwerken met die leuke collega maken je toch veel vrolijker?

Ontbijt goed
Ontbijten is belangrijk om de rest van de dag goed te functioneren en te presteren. Wil je een ontbijt dat rijk is aan eiwit, lekker smaakt én ook nog eens 0% vet bevat? Probeer dan eens Arla skyr – een yoghurt in IJslandse stijl. Gemaakt volgens een 1.000 jaar oud recept. En er is voor ieder wat wils, want Arla skyr is er in verschillende smaken: framboos, honing en naturel. Kom maar op met die ochtend!

Beeld: iStock

Skyr_Naturel_va_201603018