Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Tips voor de ultieme urban tuin

Tips voor de ultieme urban tuin

Branded content
Tips voor de ultieme urban tuin

Flair samen met KARWEI

Volop in het stadse leven is het fijn om te relaxen op je balkon, dakterras of in de tuin. Met slim meubilair en veel groen kun je op een paar vierkante meter al je eigen kleine oase maken. Flair geeft jouw tips de ultieme urban jungle te creëren.

  1. Groen, groener, groenst

In een urban tuin zijn karakteristieke bladplanten en grillige groeiers onmisbaar om rust te creëren. Kies voor paradijselijke types als paradijsvogelbloem (Strelitzia) en dwergbanaan (Musa Veluntina) of voor de echte survivors der natuur. Vetplanten en cactussen zijn op dit moment favoriet. Wel groene vingers, maar weinig ruimte? Kies dan voor een kweekkast! Ideaal om lekkere groenten of kruiden te kweken.

  1. Natuurlijke materialen

In de ‘Urban Jungle’ kies je voor tuinmeubelen van natuurlijke materialen. Denk aan een houten tuintafel voor het familiediner met comfortabele rotan stoelen. In combinatie met staal geven deze je tuin een stoere uitstraling. Voor kleinere oppervlaktes zijn inklapbare meubels zoals een picknicktafel ideaal.

  1. Het huiskamergevoel

Als het kwik stijgt verhuizen we naar de tuin. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van ons huis, een buitenkamer waar je net zo moet kunnen relaxen als binnen. Dat echte huiskamergevoel, maar dan buiten, creëer je met comfy stoelen, een eethoek, fijne kussens, decoraties en tuinkleden.

  1. Sfeerverlichting

Je maakt je tuin compleet met sfeervolle verlichting, zodat je tot laat in de avond van de zomeravonden kunt genieten. Kies voor een passende wandlamp, voor een speels lampensnoer of zet kleurrijke lantaarns in je tuin. Lampje erin en je kunt genieten van licht én sfeer! En wanneer het begint af te koelen en donkerder wordt, is het tijd om de vuurkorf aan te steken.

Weg met saaie tuinen
Meer tijd buiten zijn, willen we dat niet allemaal? In een tuin die aansluit bij je behoefte en gemoedstoestand voel je je prettiger en plezieriger. Daarom is KARWEI op een missie om alle saaie tuinen in Nederland om te toveren tot geweldige inspirerende tuinen. Dit voorjaar roept KARWEI 4 tuintrends in het leven om jou te inspireren. Naast de ‘Urban Jungle’, kun je inspiratie halen uit ‘Hollandse Wildernis’, ‘Design Tuin’ en ‘Wereld Tuin’.

Shoppen is altijd een goed idee