Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Kerstbest: 7 tips voor een mooi gedekte tafel

Kerstbest: 7 tips voor een mooi gedekte tafel

Kerstbest: 7 tips voor een mooi gedekte tafel

Met Kerstmis doe je net dat beetje extra je best, dus ook als je de tafel dekt. Met deze tips ben je qua tafelstyling helemaal up-to-date.

Flair samen met Xenos

Eet op een kleed

De tafel dekken begint met het tafelkleed. Deze met sterren en glitters geeft meteen de sparkle die je wilt met de feestdagen. Hij is lekker groot en –  fijn na een avondje lang tafelen – hij kan gewoon in de wasmachine.

Glanzend glaswerk

Een glas voor de wijn, eentje voor het water. Zo’n tafel vol met mooie glazen ziet er meteen feestelijk uit. En wat dacht je van deze? Van 4 t/m 17 december krijg je er 2+1 gratis. Dat wordt deftig klinken op een mooie kerst.
 

Voor de kids: bestekzakjes

Als je hier niet vrolijk van wordt! En anders de kinderen aan je kersttafel wel. Bestekzakjes in de vorm van een rendier, de kerstman of een sneeuwpop. Extra fijn: je koopt er nu zes voor vijf euro.

Om door een ringetje te halen

Rond kerst heb je duizend-en-een keuzes voor de leukste servetten. Als je echt uit wilt pakken, leg je ze in deze glanzend rode servetringen naast de borden. In de vorm van een zuurstok, té leuk.

Op de planken

Bij de borrel of juist als laatste gang van het diner – zoals de Fransen doen: kaas. Serveer je kaasjes van mild naar pittig op een plankje van bamboe.

Onder glas

Kringen op je tafel(kleed) zijn verleden tijd als iedereen zijn glas op een onderzetter zet. Ze zijn tegenwoordig een stuk hipper dan de kanten kleedjes van je oma – hoewel retro juist van nu is. Deze set van zes van leisteen ziet er robuust uit en houdt vocht tegen.

Bij Xenos vind je de mooiste spullen voor de feestdagen. Voor een winkel bij jou in de buurt klik je hier.

Shoppen is altijd een goed idee