Je bent hier: Home > Branded content > Tips & checklist: zo organiseer je een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Tips & checklist: zo organiseer je een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Branded content
Tips & checklist: zo organiseer je een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Yes, je zus of een goede vriendin gaat trouwen! Dat betekent niet alleen dat je mag gaan shoppen voor een geweldige outfit, maar dat er ook een onvergetelijk vrijgezellenfeest georganiseerd mag worden. Wij helpen je alvast op weg met tips én een handige checklist. 

Flair samen met Xenos

Stap 1: plan de campagne
Weet wat de bruid in spe wel en niet leuk vindt. Er zijn eindeloos veel opties, dus bepreek met je medeorganisatoren hoe zij de dag voor zich zien en wie wat gaat regelen. Vergeet ook vooral niet een budget te bepalen. Zorg er wel voor dat niemand haar zin doordrijft: de toekomstige bruid is diegene die deze dag in het zonnetje staat.

Stap 2: fancy of fout?
Wordt het een rustige middag of ga je voor een actieve dag? Als de toekomstige bruid geen uitgesproken type is, maak er dan gezellig een combinatie van. Denk aan een lekkere high tea aan het einde van de middag om vervolgens los te gaan in alle kroegen en clubs in de stad. Of cocktails maken (én drinken) om daarna – lichtelijk aangeschoten – te ontdekken wie stiekem een getalenteerd paaldanseres blijkt te zijn. Tip: weet voordat je gaat plannen of de toekomstige bruid wel zit te wachten op dit soort ‘foute activiteiten’, dat scheelt ongemakkelijke situaties op de dag zelf.

Stap 3: geen feest zonder slingers & ballonnen
Het gezelschap maakt de sfeer, maar ook de versiering. Spreek bij iemand thuis af zodat je extra feestelijk kan uitpakken en tuig de boel mooi op. Leg en hang overal ballonnen zoals rode, roze of witte hartjes, of XOXO-folieletters. Maak een mooie boodschap met een letterslinger en hang deze aan de muur. En wanneer de bruid in spe naar binnen loopt verras je haar met confettihartjes. Wil je haar aan het eind van de dag een leuk aandenken meegeven? Een notitieboekje waar iedereen een gelukswens of haar leukste herinnering aan het vrijgezellenfeest in schrijft is een mooie, blijvende herinnering.
  
Hartjes Ballonnen – rood/roze, € 0,99
Letterslinger – wit, € 6,49
Confettikanon Hartjes, € 1,69

Checklist voor de organisator

 • Stel de feestcommissie samen
 • Maak de gastenlijst
 • Prik een datum
 • Bepaal hoe de dag eruit gaat zien
 • Stel een budget vast
 • Kies een thema
 • Bepaal hoe en waar jullie de vrijgezel gaan verrassen
 • Check of groepskortingen mogelijk zijn
 • Reserveer de locaties
 • Regel toffe versiering, eten, drinken en vervoer
 • Stuur een laatste e-mail/app met daarin: de tijd, locatie, planning en een kostenoverzicht
 • Let’s party!

Al in de feeststemming?
Xenos heeft alles in huis om elk feestje extra bijzonder te maken. Niet alleen voor een vrijgezellenfeest, maar ook voor een afstudeerfeestje, bruiloft of babyshower. Er is veel keus en dat ook nog eens voor een fijn prijsje. Heb jij binnenkort een feestje te vieren? Je maakt nu kans op een compleet aangekleed feest t.w.v. € 50,-. Laat via de actie op Facebook weten hoe je dat feestje gaat vieren en doe mee!

  
Prikkers geslaagd, € 0,99
Folie Ballon hart – goud/wit, € 2,99
Honeycomb Wink – roze, € 1,99

Shoppen is altijd een goed idee