Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Meer bewegen? Flair geeft handige tips!

Meer bewegen? Flair geeft handige tips!

Meer bewegen? Flair geeft handige tips!

Een goede bewegingsroutine waarin je je grenzen verlegt, helpt je superfit de zomer in te gaan. Maar ook kleine aanpassingen in je dagelijkse routine helpen je op weg. Flair geeft tips!

Flair samen met TomTom Sports

Simpele fit-tips

1. Neem de trap: traplopen is voor de meesten gemakkelijk en 2 minuten op-en-neer lopen heeft al een positief effect op de calorieverbranding. Je verbruikt maar liefst 11x zoveel calorieën als je de trap neemt in plaats van de lift.

2. Neem de fiets: natuurlijk is het makkelijk om even snel de auto naar de supermarkt te pakken. Maar ga eens op de fiets boodschappen doen. Gezond en ook nog eens beter voor het milieu.

3. Ga wandelen: Maak na het eten eens een wandeling. Het schijnt hét geheim te zijn waarom Italianen zo slank blijven. Omdat de avondmaaltijd meestal de hoofdmaaltijd is, veroorzaakt die een grote piek in het bloedsuikerniveau. Uit onderzoek blijkt dat de avondwandeling die piekvorming tegengaat.

4. Neem een duik: zwemmen is goed voor je spieren. Ze ontspannen door de bewegingen die je in het water maakt. Sporten op het droge is een stuk zwaarder voor je spieren. Ook is zwemmen goed voor je hart en je longen. Naast baantjes zwemmen, kun je ook gaan voor een potje waterpolo of aquarobics.

5. Ga naar buiten: 80 tot 90 procent van de vitamine D neemt ons lichaam op uit zonlicht, vitamine D speelt een belangrijke rol bij de aansturing van spieren. Als je buiten sport, zul je dan ook niet snel een tekort aan vitamine D oplopen.

SPORTMAATJE
Wil je goed van start gaan met een nieuwe bewegingsroutine? Of eenmaal goed bezig en wil je gemotiveerd blijven en je grenzen verleggen? TomTom Sports kan je hierbij helpen! Met de TomTom Touch fitnesstrackers kun je jezelf doelen stellen en gemakkelijk je voortgang bijhouden in de TomTom Sports-app om gemotiveerd te blijven.

ÉÉN DRUK OP DE KNOP
Met slechts één druk op de knop ontdek je hoe fit jij bent, de fitnesstracker brengt jouw lichaamssamenstelling – de verhouding tussen je vetpercentage en spiermassa – namelijk volledig in kaart. Nu je een goed beeld hebt als vertrekpunt, kun je doelen bepalen en starten! Goed om te weten: naast het in kaart brengen van je hartslag en de verhouding tussen je vetpercentage en spiermassa, beschikt het handige hulpje ook over 24/7 Activity Tracking. Hiermee kun je al je stappen, actieve tijd, verbrande calorieën, afgelegde afstand en slaaptijd registreren.

Sporten op onvlak terrein is veel zwaarder, waardoor je meer calorieën verbrandt

EXTRA STEUNTJE IN DE RUG: TOMTOM SPORTS-APP
In de TomTom Sports-app creëer je aan de hand van persoonlijke doelstellingen gemakkelijk je eigen schema. Op het dashboard vind je vervolgens overzichtelijk weergegeven je persoonlijke statistieken en inzichten bij elkaar. De app analyseert je statistieken ook nog eens – zo weet je precies of je er een stapje bij moet zetten, of een stapje terug kunt doen – en geeft je gepersonaliseerde feedback, waardoor je gemotiveerd blijft. Dag na dag. #GetGoing

TomTom Sports logo