Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Leuk nieuw kleurtje op de muur?

Leuk nieuw kleurtje op de muur?

Branded content
Leuk nieuw kleurtje op de muur?

Ben jij toe aan een nieuw kleurtje op de muur, maar heb je geen idee welke kleur mooi zal staan binnen jouw interieur? Lastig he! Er zijn tegenwoordig zoveel kleuren en merken waar je uit kunt kiezen. En het idee alleen al dat de kleur er dadelijk helemaal niet zo mooi uit ziet als je had verwacht. 

Flair samen met Flexa

 

Is het voor jou ook herkenbaar dat je al zo vaak voor die ene muur hebt gestaan met een kleurenwaaier? Klaar om een kleur uit te zoeken, maar uiteindelijk laat je het er toch maar weer bij zitten. Uitstel is vaak afstel en dat is zonde, want je huis knapt echt op van een nieuwe frisse kleur op de muur en je humeur ook, let maar op!

Inspiratie opdoen
Het is gewoon heel lastig om de juiste kleurcombinaties te vinden. En hoe gaat het er uiteindelijk uitzien? Het liefst wil je de kleur vooraf zien of testen zonder het risico dat alles opnieuw gedaan moet worden, omdat de kleur tegenvalt. Je kunt beginnen met het opdoen van inspiratie uit woonbladen en daar een moodboard van maken. Hierdoor ontwikkel je vanzelf een voorkeur voor bepaalde kleuren en valt er al heel wat af. Daarnaast heeft Pinterest ook veel sfeerbeelden van woonruimtes en interieur die je kunt verzamelen.

Super handig hulpmiddel
Onlangs heeft Flexa de kleurtester uitgebracht. De kleurtester is een kleine roller met aangehechte verfcontainer, waarmee je 1 m2 muur kan verven om te zien hoe de kleur eruit ziet op de muur. Super handig om te zien of je de kleur mooi vindt en de enige manier om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. Heel fijn dus voor de twijfelkonten onder ons. Er zijn nu 71 kleuren beschikbaar. Neem hier een kijkje voor jouw kleur.

1200x628_Flexa_Visualizer_Facebook_Link_ad

Nieuwste app van Flexa: Flexa Visualizer!
Flexa heeft ook een super handige app ontwikkeld om je te inspireren en adviseren bij het decoreren van je huis: Flexa Visualizer 3.0. Hiermee kun je met ‘Augmented reality‘ de kleur visualiseren op je muur op basis van video of foto. Je kunt door het nemen van foto’s zien welke kleur het beste bij jouw interieur past of je kunt ook een panoramische video opnemen en de kleuren van de muren direct veranderen. Bovendien kun je met deze app jouw eigen ontwerpen en ideeën voor je kamer delen met vrienden en familie, wat de hele ervaring nog een beetje leuker maakt. Super handig, dus aan de slag!

750x500_Flexa_Zomercampagne_Autonative_ad

Downloads Visualizer app:

Applehttps://itunes.apple.com/nl/app/flexa-visualizer/id862433220
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.akzonobel.nl.flexa

 

Flair redacteur Inge testte de apps uit: “Met de Flexa visualizer app kan ik precies zien hoe de muur in mijn woonkamer er uit komt te zien en krijg ik meteen een goeie indruk of de kleur past binnen mijn interieur. Met de Flexa kleurtester kan ik met een handig rollertje de kleur die ik uitgezocht heb aanbrengen op de muur, voordat ik werkelijk al die grote pot verf moet aanschaffen, ideaal!”.

Shoppen is altijd een goed idee