Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Strijken? Zo krijg je er zin in

Strijken? Zo krijg je er zin in

Strijken? Zo krijg je er zin in

Zie jij elke keer weer op tegen die berg was die je moet strijken? Tip: maak er een relaxmoment van, dan is het lang zo erg niet. En dat doe je zo.  

Flair samen met Brabantia

Zet een goede serie op.
Laat de geestige karakters van Modern Family tegen je kletsen terwijl jij een paar shirts strijkt. Of duik in New Girl en gniffel om de onnozele, herkenbare avonturen van hoofdrolspeelster Jess. Een serie waar je niet te veel bij na hoeft te denken, zonder ingewikkelde verhaallijnen, is ideaal voor tijdens het strijken.

Luister eindelijk de Discover Weekly-lijst op Spotify.
Elke week zet Spotify een lijst nummers voor je klaar die passen bij jouw voorkeuren. En zeg nou zelf: hoe vaak neem je de tijd om die allemaal te luisteren? Ook leuk: het ultieme strijklijstje van Brabantia.

Laat je voorlezen door een luisterboek.
Nee, dat is niet truttig of voor oude mensen, maar juist hartstikke ontspannend. Voordat je het weet, heb je de halve berg er al doorheen gejaagd én eindelijk dat boek uit dat al jaren op je lijstje stond.

Naast een lege wasmand, ook een leeg hoofd

Gebruik het strijkuurtje als piekeruurtje.
Het is veel ontspannender om op één moment van de dag even na te denken over je zorgen, dan de hele dag door. Zo heb je na een uur niet alleen de wasmand leeg, maar ook je hoofd.

Maak alvast een maaltijdplanning in je hoofd.
Hoe vaak kom je niet thuis na een lange dag werken zonder te weten wat je nu weer moet koken? Gebruik het strijken om lekkere recepten te bedenken. Maandag gnocchi, dinsdag curry…

Zorg voor een goed werkende strijkplank, bijvoorbeeld de Mandala-strijkplank van Brabantia. Met de kwaliteit die je van Brabantia gewend bent en een leuke, rustgevende print. En? Is strijken nog steeds een rotklus?

Shoppen is altijd een goed idee