Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Start je dag positief en gezond met Arla Naturals!

Start je dag positief en gezond met Arla Naturals!

Start je dag positief en gezond met Arla Naturals!

Is het ontbijt ook jouw favoriete maal van de dag? En vind je een gezonde start belangrijk, maar ben je stiekem ook gek op lekker? Dan is Arla Naturals perfect voor jou! Feestelijk lekker, met 0% rommel.

Geen rommel
De Arla Naturals fruit- en drinkyoghurts zijn een goede keuze, en nog ontzettend lekker ook. Het zijn lekkere, 100% natuurlijke, lichtzoete zuivelproducten, die totaal geen rommel bevatten. Er zit geen riet- of bietsuiker in verwerkt, maar de Arla Naturals zijn gezoet met het Stevia-extract. Hierdoor heb je wél een zoete start van de dag, zonder je druk te hoeven maken over een sugarrush.

3 x Arla Naturals Yoghurt

Natuurlijk lekker
Hoe fijn is het om in de supermarkt zonder twijfel Arla Naturals in je boodschappenkarretje te kunnen gooien? Je hoeft namelijk niet urenlang de achterkant van de verpakking te bestuderen, want Arla Naturals bevat geen verborgen ingrediënten, en geen onnodige toevoegingen.

2 x Arla Naturals drinkVerschillende fruitsmaken
Arla Naturals is verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat je iedere ochtend kunt variëren en je ontbijtje nooit hetzelfde hoeft te zijn.

  • De fruityoghurt vind je in de smaken Rood fruit en Bosfruit & Mango (3 smaken)
  • De drinkyoghurt is verkrijgbaar in de smaken Rood fruit & Bosfruit (2 smaken)

Gun jezelf 100% natuurlijk en 0% rommel, en kies voor een verantwoord ontbijt! Meer informatie over deze heerlijke yoghurts vind je op www.arla.nl.