Je bent hier: Home > Branded content > Perfect voor de VrijMiBo: 3x de lekkerste én makkelijkste mocktails

Perfect voor de VrijMiBo: 3x de lekkerste én makkelijkste mocktails

Branded content
Perfect voor de VrijMiBo: 3x de lekkerste én makkelijkste mocktails

Een cocktail gaat er na vijf dagen hard werken natuurlijk best wel in, maar om een gênante en dronken ‘tot maandag’ te voorkomen, hebben wij een bijzonder fijne en smakelijke dranktip voor je.

Flair samen met FÏNLEY

Meesterlijke mocktails

Stiekem kijken we iedere maandag alweer uit naar het hoogtepunt van de week: afsluiten met een gezellige vrijdagmiddagborrel, om daarna te beginnen aan weer een heerlijk vrij weekend. Op de Flair-redactie staan de cocktails van FÏNLEY, of liever gezegd ‘mocktails’, al koud. Deze niet-alcoholische drankjes zijn perfect voor de VrijMiBo.

Het zit ‘m in de mix

Zo is er de ‘FÏNLEY Mojito’, een mix van sprankelend water, fris limoensap en muntextract, de ‘FÏNLEY Spritz’, met bloedsinaasappelsap en een vleugje bitter, en de ‘FÏNLEY Royal’, een heerlijke, zachte mix van bubbels en sap van witte druiven. Elk drankje heeft de perfecte balans tussen de lekker lichte bruis en de fijne, subtiele smaak: een topcombinatie, als je het ons vraagt. En met een ietwat zure, bittere en zoete variant is er voor ieder wat wils.

Maak er een feestje van!

Naast dat de drankjes erg smaakvol zijn, zijn ze ook caloriearm, bevatten enkel zoetstoffen van natuurlijke oorsprong en géén conserveermiddelen, én staan ze binnen een handomdraai op tafel. Ze zijn namelijk pre-mixed, dus trek je mooiste glazen uit de kast, vul ze met een laagje crushed ijs en schenk de mocktails in. Voeg als final touch nog wat verse decoratie toe, zoals een takje munt of schijfje limoen, en er kan geen cocktailbar tegenop.

Win-win-situatie
Uiteraard zijn de mocktails van FÏNLEY ook top voor een avond genieten met vriendinnen. Een glas FÏNLEY is perfect voor wie de alcohol een avondje wil laten staan, maar zeker niet minder wil genieten. De mocktails zijn minstens zo lekker als een wijntje en staan zo niet nóg gezelliger op tafel tussen de toastjes en de kaasplank. En hoe fijn is het dat je dankzij het lage aantal calorieën niet direct een sprintje richting de sportschool hoeft te trekken? Alleen. Maar. Voordelen. Proost!

FÏNLEY is o.a. verkrijgbaar bij verschillende supermarkten.

Shoppen is altijd een goed idee