Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Zó maak je je paastafel gezellig – en de kids mogen helpen!

Zó maak je je paastafel gezellig – en de kids mogen helpen!

Branded content
Zó maak je je paastafel gezellig – en de kids mogen helpen!

Samen genieten van een heerlijk paasontbijt of lekkere paasbrunch? Dat doe je natuurlijk aan een gezellig gedekte paastafel. Gegarandeerd succes dankzij de leuke spullen van HEMA én de hulp van je kinderen!

Flair samen met HEMA

 

Servetten vouwen
Geel is de kleur van Pasen. Het staat voor zon, licht, leven en lente. Neem een overwegend geel tafelkleed of een gele loper op een wit tafelkleed. Vouw samen met je kids servetten in de vorm van twee paasoren. Kies voor de rest van je tafelaankleding voor pasteltinten.

 

Leuk voor op de rand van je bord!

Stapelen maar!
Door één of twee etagères te gebruiken, kun je nóg meer lekkers kwijt op tafel. Laat je kinderen er kleine decokuikentjes tussen zetten. Ook leuk om die met het clipje vast te zetten op de rand van de borden.

 

Goed serviesgoed
Over borden gesproken: haal het lentegevoel in huis met het vrolijke bamboeservies van HEMA, sterk en gemaakt van duurzaam materiaal. Wissel dit af met luxere, witte exemplaren voor een mooi effect. Mooie glazen en een karaf erbij, en klaar. Natuurlijk mogen de kinderen een eigen karaf vullen met water of bubbeltjeslimonade en stukjes fruit.

 

Een echte eye catcher in het midden van je paastafel!

Zet de bloemetjes binnen
Maak samen een eyecatcher als center piece. Men neme een vaas. Doe er witte of gekleurde plastic eitjes in en steek hier een volle bos narcissen in. Simple as that. Kronkelige paastakken kunnen uiteraard ook. Hang ze vol met kant-en-klare deco’s, of laat de kinderen zelf haasjes, kuikens en eieren uitknippen en versieren. Liever bij elk bord een klein vaasje? Vul kleine (beschilderde) glazen potjes met gekortwiekte tulpen of gerbera’s en versier met lint.

 

 

Goed idee: eitjes stickeren in plaats van schilderen!

En denk ook eens hier aan:
* Laat de kids eieren maken van strijkkralen, en hang die aan een paastak.
* Maak samen eierdopjes door wc-rolletjes te halveren en te beplakken.
* Knip eitjes uit wit karton en beplak ze met propjes crêpepapier of confetti (zelf geknipt met een perforator uit gekleurd papier).
* HEMA heeft leuke knutselpakketjes voor kinderen om paasdecoraties te maken. Maak ze van te voren, of zet de kids lekker aan het knutselen terwijl de volwassenen uitgebreid tafelen.

 

Een gezellige paastafel maak je samen
HEMA heeft alles in huis om jouw paasontbijt of –brunch tot een groot succes te maken. Kom shoppen voor het leukste servies en de vrolijkste (zelfmaak)decoraties.

 

Ei-schildermachine € 1,50

Hema eier-schilder

Bamboe mok 1,50

 

 

Etagère 2,50

 

3-pak washi tape 2,50

 

Bamboe bord 2,50

 

kleurboek Pasen 1,-

 

 

 

 

Shoppen is altijd een goed idee