Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Overheerlijke avocadosandwich: go vegan!

Overheerlijke avocadosandwich: go vegan!

Overheerlijke avocadosandwich: go vegan!

Stel, de vegantrend spreekt je aan (want je bekommert je om het milieu én om je gezondheid) maar jemig, zó makkelijk is het nog niet om alles met een dierlijke oorsprong uit je leven te bannen.

Flair samen met Becel

Maar je kunt er wel een goed en smakelijk begin mee maken. Wij maakten een heerlijk veganbroodje met Becel 100% plantaardig en waren unaniem enthousiast.

Avocadosandwich met kerstomaatjes, ui en citroen

  • 1 citroen
  • 10 kerstomaatjes
  • 1 rijpe avocado
  • 1 kleine ui of lente-ui
  • 5 takjes dille en/of bieslook
  • 4 sneetjes volkorenbrood
  • 25 g Becel 100% plantaardig
  1. Rasp de helft van de gele schil van de gewassen citroen af. Snijd twee plakjes uit de citroen. Snijd de kerstomaatjes in vieren. Snijd de avocado in vieren, wip de pit eruit en trek de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Druppel er een beetje citroensap over (uit de halve citroen) en schep het erdoor. Pel de ui (dit is niet nodig als je een lente-uitje gebruikt) en hak of snijd hem fijn. Hak de dille en/of knip het bieslook fijn.
  2. Schep de tomaatjes met de avocado, de ui, de citroenrasp en de dille of het bieslook door elkaar. Breng op smaak met grof gemalen peper en nog wat citroensap.
  3. Bestrijk de sneetjes brood met de Becel 100% plantaardig en verdeel het avocadomengsel over twee sneetjes brood. Leg de rest van de sneetjes er bovenop.

Begin bij jezelf (en je sandwich)
Wij zeggen maar zo: begin bij jezelf. Alle stapjes naar een groener leven helpen. We juichen het dan ook toe dat er steeds meer plantaardige producten te koop zijn, gewoon bij jouw reguliere supermarkt om de hoek. Becel 100% plantaardig is verder vrij van conserveringsmiddelen, lactose en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het bevat van nature Omega 3 en 6, zoals we dat van Becel gewend zijn.

Eet smakelijk!

Ga voor meer informatie naar www.becel.nl

becel-logo-2