Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Deze reiskoffers van American Tourister zijn zo leuk dat we nú op vakantie willen!

Deze reiskoffers van American Tourister zijn zo leuk dat we nú op vakantie willen!

Deze reiskoffers van American Tourister zijn zo leuk dat we nú op vakantie willen!
Bye bye, winterdip! Want toen we de vrolijke collectie reiskoffers van American Tourister ontdekten, verdween onze winterdip als sneeuw voor de zon en wilden we nog maar één ding: op vakantie gaan. En wel nú!
Flair samen met American Tourister
Citytripje Barcelona of drie weken rondtrekken in Vietnam: voor elke reis heeft American Tourister wel een geschikte koffer. American Tourister staat bekend om zijn kleurrijke, stijlvolle en betaalbare reiskoffers van hoogwaardige kwaliteit.


Alle maten en kleuren
Wat wij zo leuk vinden, is dat de trolleys in verschillende maten én snoepkleurtjes bestaan. Zo zit er in elke lijn een handbagagemodel. Bovendien zijn alle koffers uit te breiden (lees: als dat shoppinguitje geëscaleerd is, hoef je niet bang te zijn dat je je nieuwe aankopen niet mee naar huis kunt nemen).

Onze drie favoriete modellen zijn de Lock ‘n’ Roll, Bon Air en Air Force 1. De kleurtjes hebben al even leuke namen, zoals Pop Green en Sunshine Yellow. Shop de nieuwe collectie online via de webshop.

Winnen: een trolley van American Tourister
Al een reis gepland, maar heb je nog geen koffer? Binnenkort mogen we een trolley van American Tourister weggeven. Houd de site dus goed in de gaten!

A touch of pink and a punch of yellow is all you need to follow the path of Happiness. #MeAndMyAT

A photo posted by American Tourister (@amtourister_eu) on

Lees ook:

Nooo! Gaan we binnenkort een backpacker-taks moeten betalen in Australië?

Wanderlust gevaar: reisfanaten moeten dit Instagramaccount écht volgen!

Is ‘wanderlust’ jouw middle-name? Dan zijn deze tatoeages echt iets voor jou